Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek? Mit éreznétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Mit éreznétek?

Figyelt kérdés

A barátnőm találkozik az egyik lány o.társával, akivel elég gyakran szokott...sosem akartam jelen lenni, de most lett volna kedvem. Megkérdeztem a barátnőjét, hogy nem zavarnék-e vagy valami,mert szeretnék én is menni. Erre az arcomba nyomja h de igenis zavarnék meg ilyesmi. És barátnőm nemhogy kiállna mellettem vagy azt mondja hogy akkor később,miután elment,találkozzunk, hanem azzal jön hogy akkor majd valamikor mi is találkozzunk.

Mellesleg 20 km-re lakik és én szoktam bejárni hozzá kocsival vagy busszal.

Ti ilyenkor mit reagálnátok, szólnátok a dologhoz?

2014. aug. 26. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A lányok szeretnek kettesben tölteni időt vagy olyankor, ha nyomós oka van rá. Lehet, hogy olyan dolgokat akar vele beszélni, amit ey férfi nem feltétlen érdemes, hogy halljon (tudok női dolgok). Ne rágd ezen magad. Maj utána látod. :)

L

2014. aug. 26. 22:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztem tök normális, hogy a csajod barátnője nem akarja hogy ott legyél. Ki tudja miről szoktak beszélgetni. Neki biztos kényelmetlen lenne ha ott lennél.
2014. aug. 26. 22:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Ismerem a csajt..sokat beszélgettem vele régebben, jóban is voltunk (állítólag most is jóban vagyunk)...meghát sok minden zavar engem..pl az h nem szol előre, csak mielőtt indulnék pl rám ír h ne gyere mert megyek barátnőmhöz, miközben megvolt beszélve h megyek...és csak gondol egyet és megy a bnőihez... szal vannak itt érdekes dolgok...
2014. aug. 26. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Néha szüksége van mindenkinek egy-egy csajos estére vagy gondolom te is szoktál néha találkozni a haverjaiddal, ahová a párod nem kísér el. Az is lehet, hogy úgy érezné a barátnője, hogy egy felesleges harmadik, vagy te éreznéd magad úgy és ezért nem hívott. Mondta a barátnőd, hogy majd ti is találkoztok.

Mondjuk nekem sem esik jól, amikor a párom nem visz el.

L

2014. aug. 26. 22:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Én mindig megkérdezem barátnőmet h szeretne e jönni..bárhova megyek...haverokat sem zavarja ha jön...sőt, jó fejnek tartják...de engem barátnőm sosem kérdez meg h szeretnék e menni vele...semmi sehol.
2014. aug. 26. 22:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja, ha megvolt már beszélve, hogy ti találkoztok és úgy megy a barátnőihez, az annyira nem okés. Én ilyenkor a barátomat választom, mert csak heti 2-3-szor találkozunk. Ha látnám minden nap, akkor megmondanám neki, hogy most csajos estét tartunk, de holnap úgyis látjuk egymást. (4-es voltam)
2014. aug. 26. 22:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó hét amikor heti 3-nál többször tudunk találkozni...jövőhéttől neki suli, ezért csak heti 1,max 2 szer tudunk majd.
2014. aug. 26. 22:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Maga az, hogy nem akar magával vinni egy ilyen csajos talira teljesen természetes. Ezen nem kellene megsértődnöd. Azt hogy találkoztok 'majd valamikor', biztosan csak durcázásból mondta, szerintem nem gondolta ő se komolyan.

Viszont azt érdemes lenne megbeszélned vele, hogy ha egyszer megbeszélitek, hogy találkoztok, akkor ne mondja le az utolsó pillanatban, mert ez csak hirtelen jött, halaszthatatlan dolognál elfogadható. Így ez olyan, mintha hülyét csinálna belőled. Meg egyébként én azt se értem, hogy miért mindig te jársz hozzá. Járjatok egymáshoz felváltva, ne legyél ilyen papucs. Ne csak mindig te tegyél a dolgokért. Állj a sarkadra, és beszélgess el vele. De ne a barátnőire élezd ki a beszélgetést, mert ez vakvágány. Ha nem vesz téged elég komolyan, vagy nem akar annyi időt veled tölteni, arról nem a barátnők tehetnek, ott a csajoddal nem stimmel valami.

2014. aug. 27. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!