Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fáj. De mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Ma szakított a barátom velem, azzal az indokkal hogy megígértem neki hogy nem cigizek és mégis megtettem. DE ezt én is kértem tőle és ő is megtette, és én elég jó pár dolgot ígértettem vele és még sem tartotta be. 1 éve járunk am. Sztem nagyon hülyeség emiatt szakítani, de áhh ha ennyi miatt tudott akkor hagyam a fenébe? :(
2010. jan. 22. 13:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hany evések vagytok? Egyébként szerintem hagyd veszni...
2010. jan. 22. 13:18
 2/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor igen. Ez hülye. Nem szeret téged. Találsz jobbat is, ne aggódj.
2010. jan. 22. 13:19
 3/14 A kérdező kommentje:

Úgy látom akkor nem csak én látom így ... :D

Csak az a baj hogy nagyon szeretem ... és emiatt nehéz :S

DE hát majd lesz valahogy, pár napig hagyom nyugszani és kész.

2010. jan. 22. 13:25
 4/14 anonim ***** válasza:
Ez csak ürügy volt, biztos lehetsz benne. Egy ilyen dolgot meg lehet beszélni normálisan, ha tényleg fontos... a srác vagy megcsalt vagy a végén nem szeretett... :S hidd el, egy ilyenért nem érdemes sírni (tudom, hogy szereted és nagyon rossz), mert idővel úgyis találsz valakit. :) Remélem hamar túlteszed magad rajta.
2010. jan. 22. 13:38
 5/14 JW ***** válasza:
Erre az okra mondják azt, hogy FAKE. :)
2010. jan. 22. 13:41
 6/14 anonim válasza:
szerintem adjál neki még egy esélyt és akor ígérd meg neki hogy tényleg nem cigizel, vagy ha akarsz továbbrais akor visza se fogadd sok sikert D:
2010. jan. 22. 13:55
 7/14 anonim ***** válasza:
Egyébként tényleg kurv@ zavaró tud lenni,egy dohos cigifüstös nő,
2010. jan. 22. 14:23
 8/14 anonim ***** válasza:

Én jártam cigizős lánnyal, és kb csak ez az egy kérésem volt, hogy ne cigizzen. A dohányos csók az valami olyan kínzás főleg egy nemdohányosnak, hogy el se tudom mondani. Undorító. Szóval ez nem feltétlenül kamu lekoptatás, és ha egyszer megígérted, akkor ez nem "ennyi". (Most persze lehet jönni, hogy akkor miért jártam azzal a lánnyal, de ez más kérdés.)

A cigi egyébként nagyon nagyon rossz dolog, főleg lányoknak. Az írásodból látszik, hogy még elég fiatal vagy, valószínűleg nem fogja még fel az agyad ezt a dolgot (meg a divat meg a többi hülyegyerek akik miatt "muszáj"), de csak magadért is tedd meg, hogy leszoksz.

2010. jan. 22. 14:26
 9/14 anonim ***** válasza:
A cigizés csak egy ürügy volt, már régóta szakítani akart veled. Jaj, ez annyira átlátszó. 1 év után ennyire nem ismerted meg??
2010. jan. 22. 14:27
 10/14 anonim ***** válasza:

én lány vagyok

de szerintem meg BÜDÖS...de tényleg nem undorító egy büdös cigiszájúval csókolózni...

2010. jan. 22. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!