Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fáj. De mit tudok csinálni?
Úgy látom akkor nem csak én látom így ... :D
Csak az a baj hogy nagyon szeretem ... és emiatt nehéz :S
DE hát majd lesz valahogy, pár napig hagyom nyugszani és kész.
Én jártam cigizős lánnyal, és kb csak ez az egy kérésem volt, hogy ne cigizzen. A dohányos csók az valami olyan kínzás főleg egy nemdohányosnak, hogy el se tudom mondani. Undorító. Szóval ez nem feltétlenül kamu lekoptatás, és ha egyszer megígérted, akkor ez nem "ennyi". (Most persze lehet jönni, hogy akkor miért jártam azzal a lánnyal, de ez más kérdés.)
A cigi egyébként nagyon nagyon rossz dolog, főleg lányoknak. Az írásodból látszik, hogy még elég fiatal vagy, valószínűleg nem fogja még fel az agyad ezt a dolgot (meg a divat meg a többi hülyegyerek akik miatt "muszáj"), de csak magadért is tedd meg, hogy leszoksz.
én lány vagyok
de szerintem meg BÜDÖS...de tényleg nem undorító egy büdös cigiszájúval csókolózni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!