Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van párod, de közben beleszeretsz valaki másba, és szakítasz a pároddal azonnal nyitsz az új szerelem felé vagy vársz? Jó ha vár az ember? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Én legalábbis úgy gondolom hogy kell idő, hiszen anno minden rendben volt a kapcsolatban, szerelmes volt. Nem?
2014. okt. 3. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy fiú volt osztálytársam 5-6 évig volt együtt egy lánnyal, álompárnak tituláltuk, mindenki szerette őket, majd szakítottak a fiú kb. két hétig volt egyedülálló, mikor megismerte új barátnőjét, ez 2 éve, nem rég jegyezték el egymást. Embere válogatja. De én várnék, először inkább baráti beszélgetésekre és kikapcsolódásra vágynék.
2014. okt. 3. 22:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igen én így vagyok vele. De mi van akkor ha az embert (mivel újra szerelmes) nem rázza meg annyira a kapcsolat vége?
2014. okt. 3. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor nem rázza meg, de oda kell figyelni, hogy az exét ne hasonlítgassa az új párjához.
2014. okt. 3. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha egy képbe kerülő harmadik fél miatt szakítanék a párommal, egyértelműen nyitnék az új felé. A megcsalást nagyon elítélem, de olyan bármikor előfordulhat, hogy egy másik férfi felkelti az érdeklődésem annyira, hogy véget vessek miatta a már meglévő kapcsolatomnak. Már csak azért is, mert ha a gondolataimba befurakodhat valaki, aki nem a párom, akkor azt a kapcsolatomat már valószínűleg megette a fene.
2014. okt. 3. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!