Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuloknek mi errol a velemenye?
leginkabb olyan szulok valaszat varom akiknek 16-17 eves lanyuk van.
a helyzet az hogy engednetek a 16 eves lanyotoknak hogy a 17 eves baratjaval ALUDJON akivel mar masfel eve egyutt vannak?
ertelmes valaszokat varok es legyszives ne bantsatok azzal hogy ekezet meg vesszo. nem volt turelmem azt kipotyogni telorol. elnezest
es a komoly kotodes mar megvan :)
masok betegesnek gondoljak hogy ennyire magatehetetlenek vagyunk egymas nelkul de hat mi szerelmesek vagyunk :))
Az egy dolog, hogy nem akarsz... de egy ágyban a szeretet fiúval... a vágyak nagyon e tudnak ám indulnak. :D
De mint mondtam, én nem a szex miatt aggódnék. Én is 16 évesen veszítettem el a szüzességemet, ráadásul a délelőtti órákban, tehát nem kell hozzá ott alvás, nagyon jól tudom...
És nagyon irigyeltem azokat a barátnőimet, akik hazavihették a fiúkat. Tehát nem valami prűd szemlélet az oka.
De később azt is láttam, hogy ezek a lányok milyen korán felnőttek, 17-18 évesen majdhogynem házasságosdit "játszottak" (képletesen persze)... és egyszerűen elfelejtettek fiatalnak lenni...
És pár év múlva, amikor szétmentek, a szakítás kb válás szintű fájdalommal járt együtt. És mivel kimaradtak náluk az igazi kamaszévek, így hirtelen, felnőttként, egy felnőtt társadalomban ismerkedés terén nagyon nehezen tudtak előrelépni... három ilyen lány volt a társaságban, mind a három később férjhez ment, mára mind a három elvált...
Nem biztos, hogy van benne összefüggés, lehet, csak én képzelem bele...
OK, ezt elgépeltem :D
*de egy ágyban a szeretett fiúval... a vágyak nagyon be tudnak ám indulni
koszonom a valaszt :)
de en nem lennek kepes szexelni. semennyire nem akarom. ettol nem felek.
de koszonom nagyon nagyon a valaszt!!!!! :))
Veronikának sok mindenben igaza van. nekem engedte anyám mint már írtam. lehet jobb lett volna ha nem hagyja.
de ez számodra szerintem most lényegtelen. ha édesanyád megengedi esetleg úgyis menni fogsz hiszen szeretnéd:)
Szerintem egy épeszű anya se gondolhatja komolyan hogy másfél éve együtt vagytok nem volt még szex, és pont akkor nem lesz amikor ott aludnál? Ugyan már... Nem kell senkit hülyének nézni.
Egyébként én nem engedném. És nem a szex miatt. Azt bármikor meg lehet oldani, nem kell a szülő engedélye. Azért nem engedném, mert tinik kapcsolatába nem való az együtt alvás. Az a kapcsolatnak egy magasabb szintje, ami felnőttek párkapcsolatába való, nem gyerekek járogatásába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!