Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuloknek mi errol a velemenye?
leginkabb olyan szulok valaszat varom akiknek 16-17 eves lanyuk van.
a helyzet az hogy engednetek a 16 eves lanyotoknak hogy a 17 eves baratjaval ALUDJON akivel mar masfel eve egyutt vannak?
ertelmes valaszokat varok es legyszives ne bantsatok azzal hogy ekezet meg vesszo. nem volt turelmem azt kipotyogni telorol. elnezest
nemtudom
anya lehet nem hinne nekem hogy csak aludnank
Nem örülnék neki. Nem a szex miatt, azt nagyon jól tudom, hogy nem csak ott alváskor lehet...
De ebben a korban az együtt alvás (még szex nélkül is) nagyon komoly kötődést eredményez, és egy esetleges szakításkor nagyobb a fájdalom.... és tudom, nem védhetem meg mindentől, és nem is szabad minden csalódástól megvédenem, de nem is akarom előrehozni.
Egy 16 éves még nem felnőtt... és nincs szüksége arra, hogy korán fel kelljen nőnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!