Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szuloknek mi errol a velemenye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szuloknek mi errol a velemenye?

Figyelt kérdés

leginkabb olyan szulok valaszat varom akiknek 16-17 eves lanyuk van.

a helyzet az hogy engednetek a 16 eves lanyotoknak hogy a 17 eves baratjaval ALUDJON akivel mar masfel eve egyutt vannak?

ertelmes valaszokat varok es legyszives ne bantsatok azzal hogy ekezet meg vesszo. nem volt turelmem azt kipotyogni telorol. elnezest

2014. okt. 3. 19:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Miért ne engedném?
2014. okt. 3. 19:48
 2/18 anonim ***** válasza:
igen
2014. okt. 3. 19:49
 3/18 A kérdező kommentje:

nemtudom

anya lehet nem hinne nekem hogy csak aludnank

2014. okt. 3. 19:49
 4/18 anonim ***** válasza:
mert nem csak aludnátok ;)
2014. okt. 3. 19:54
 5/18 anonim ***** válasza:
engem elengedett anyám ennyi idősen
2014. okt. 3. 19:54
 6/18 anonim ***** válasza:

Nem örülnék neki. Nem a szex miatt, azt nagyon jól tudom, hogy nem csak ott alváskor lehet...

De ebben a korban az együtt alvás (még szex nélkül is) nagyon komoly kötődést eredményez, és egy esetleges szakításkor nagyobb a fájdalom.... és tudom, nem védhetem meg mindentől, és nem is szabad minden csalódástól megvédenem, de nem is akarom előrehozni.

Egy 16 éves még nem felnőtt... és nincs szüksége arra, hogy korán fel kelljen nőnie.

2014. okt. 3. 19:55
 7/18 anonim ***** válasza:
Én nem engedném, mert még fiatal lenne hozzá a leányzó, hogy pasival aludjon...
2014. okt. 3. 20:07
 8/18 anonim ***** válasza:
A sráctól függ. Lenne olyan fiú akinek az esetében ez nem lenne probléma, viszont egy kiselőadást az óvszer helyes használatáról lezavarnék nekik. De lehetne a srác olyan is, hogy ez az ottalvós opció szóba sem jönne.
2014. okt. 3. 20:09
 9/18 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat , probalok eretten donteni majd! :)
2014. okt. 3. 20:37
 10/18 A kérdező kommentje:
jaa es en semmikeppen nem akarok meg szexet. es ezt a baratom is tudja
2014. okt. 3. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!