Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak még ő ír?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 10hónapja ismerjük egymást ,1 hete járunk.

Ez a 10hónap alatt is úgy voltunk mint egy pár.

Tegnap kérdezte hogy ki e megyek elé , én természetesen nem tudtam meg ígérni.

Haverokkal voltam xboxozni így nem mentem ki elé pedig eddig mindig ki mentem.

Itt volt nálunk kereset a sógor nőmet kérdezgette hol vagyok, mikor érek haza.

Annyira meg haragudót rám hogy le tiltott fb-ról.

Ti mit tennétek a helyembe? Mennyek ki elé? Vagy inkább hagyjam és várjam még ő ír.

Én 18/F ő 26/N

2014. okt. 3. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Lúzer vagy haver.Van egy 26 éves csajod,ahelyett hogy őt dugnád,inkánn mész kockulni,xboxozni a haverokkal.Írj,minimum hogy te tepersz érte ezek után lúzerkém.
2014. okt. 3. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Szegény nő :(
2014. okt. 3. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Csak tudnám mit akar ez a felnőtt nő tőled...

Ő biztos nem fog írni és akkor is szerencséd lesz, ha ezek után még szóba áll veled. Lehet most már úgy gondolja, hogy hülye volt amiért belement egy kapcsolatba.

2014. okt. 3. 10:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Pfff...csodálkozol? Egy 26 éves nőnek azért már kicsit több az elvárása...miért nem próbálkozol a 16 évesekkel? Az ilyen xbox királyokhoz azok illenek
2014. okt. 3. 10:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Menj ki elé beszéljétek ezt meg.Neked biztos szükséged van a haverjaidra is valahol érthető sztem,ő pedig egy 8 évvel idősebb nő aki már máshogy gondolkozik.
2014. okt. 3. 10:24
 6/8 anonim ***** válasza:
aj atyaúristenem, tanulj meg írni!!!!
2014. okt. 3. 11:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Én egy 30-as lúzer vagyok, akinek soha életében nem volt nője, de még barátai se. De ha még az ilyen alakoknak is van, akkor inkább mentem csajozni. Veszlát...
2014. okt. 3. 11:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Az lesz ki megyek érte barátaim de ő is nekem nagyon fontos.
2014. okt. 3. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!