Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18/L vagyok és ma lesz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18/L vagyok és ma lesz az első randim. és nagyon félek. Mit h kell? már első randin lehet csók?

Figyelt kérdés
ez elég gyerekes kérdés tudom.de nagyon félek :$ ő is 18 és én is.eddig azért nem volt barátom mert nem éreztem magam elég érettnek vagy nem tetszett olyan fiú akinek én.de ez mindegy.szóval ha megakarna csókolni hagyhatom vagy még inkább ne? meg se kérdezem h csináljam mert sok kérdést láttam már:)
2010. jan. 22. 09:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ne legyél átlagos és kiszámítható, mert ezzel nem mutatod a különleges oldalad,és olyan leszel, mint bármelyik másik lány. Ne tedd fel a szokásos kérdéseket(milyen suliba/fősulira jársz stb), mert unalmasnak tűnhetsz, a beszélgetés során úgyis megtudod ezeket kérdezés nélkül.
2010. jan. 22. 10:07
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszi:) hát lehet,mert most nagyon félek:) már minden féle érzelem van bennem :D
2010. jan. 22. 10:07
 13/22 anonim ***** válasza:
Ne akarj megfelelni,csak legyél természetes,és hajrá.Én szorítok!!!
2010. jan. 22. 10:08
 14/22 A kérdező kommentje:
oké akkor magamat adom,nem beszélek hülyeségeket,és hagyom őt is szóhoz jutni:) köszönöm nektek:D
2010. jan. 22. 10:08
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2010. jan. 22. 10:09
 16/22 anonim ***** válasza:
amúgy nem hülyeség esetleg dobj be egy felest a tali előtt 15 perccel ,csodákra képes(egy kicsit megnyugtat,ellazít) és csak 140 forint:)tapasztalat,jó tudom most kapom majd a fejemhez a szitkokat,de ez van nekem bavállt.
2010. jan. 22. 10:10
 17/22 A kérdező kommentje:
áá inkább nem:) hamar a fejembe szállna és csinálnék sok hülyeséget:)
2010. jan. 22. 10:11
 18/22 JW ***** válasza:
Csók mehet, dugás priceless.
2010. jan. 22. 11:42
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem a csók belefér.Az csak erősíti a közeledést egymáshoz és tudatosítja bennetek h tetszetek egymásnak és nagyon kellemes tud lenni,szerintem az első csók a legjobb az új baráttal/barátnővel én mindig arra várok a legjobban.Én eddig mindig smároltam az első randin :D

Am az 1ik kommentelő írta a felest,abban tényleg lehet vmi már nekem is megfordult a fejemben de nem csináltam meg :) Tényleg oldaná a feszültséget!

Meg mindenki azt írja h hagyd beszélni a másikat,szerintem annyira fogtok izgulni h nem fogsz tudni annyit beszélni mint szoktál,de ha fel tudtok oldódni akkor igen és úgy a jó :)

2010. jan. 22. 14:11
 20/22 JW ***** válasza:
Na mi volt? :D
2010. jan. 22. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!