Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18/L vagyok és ma lesz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18/L vagyok és ma lesz az első randim. és nagyon félek. Mit h kell? már első randin lehet csók?

Figyelt kérdés
ez elég gyerekes kérdés tudom.de nagyon félek :$ ő is 18 és én is.eddig azért nem volt barátom mert nem éreztem magam elég érettnek vagy nem tetszett olyan fiú akinek én.de ez mindegy.szóval ha megakarna csókolni hagyhatom vagy még inkább ne? meg se kérdezem h csináljam mert sok kérdést láttam már:)
2010. jan. 22. 09:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Szia, először is nyugodj meg nem kell idegeskedni, gondolj arra, hogy a másik fél legalább ennyire ideges lessz. Csók hááát... én első randin nem próbálnám megcsókolni a lányt valahogy nem.... szóval érted.

Ha úgy gondolod megcsókolhatod nem dől össze a világ, habár ha nekem nem engedné annál érdekesebbenk tartanám a lányt.

Sok szerencsét.

2010. jan. 22. 09:48
 2/22 A kérdező kommentje:
szia. uhh oké :D én nem fogom kezdeményezni a csókot hisz annál jobban félek mint a randitól:) oké akkor lehet nem hagyom:) legalább nem hisz rólam olyat h könnyűvérű vagyok.vagy ettől nem lennék az?:D
2010. jan. 22. 09:52
 3/22 anonim ***** válasza:
4%
Hát szerintem vágd le a honaljkutyád, esetleg a bajuszod, mert ez nem románia itt nem divat, ezen felül ajánlok egy fokhagymás tic-tacot szalonnás rágóval :P Szeretikkkkkkkkkk:P
2010. jan. 22. 09:52
 4/22 A kérdező kommentje:
de kedves vagy
2010. jan. 22. 09:53
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

a lényeg,hogy magad add,ne kezdj rájátszani a dolgokra,csak természetesen,valami finom parfümöt bedobhatnál a repertoárba!de a sminkkel csak csínján:)

igen általában már az első randin szoktak adni egy szájrapuszit,mondjuk a végén.

2010. jan. 22. 09:59
 6/22 anonim ***** válasza:
69%
ne izgulj, legyél természetes, beszélgessetek sokat, hagyd,hogy ő is beszélhessen eleget magáról.. még most elsőnek családi ügyeket, vagy rossz élményeket ne hozzatok fel, csak szép kellemes dolgokat. Csók ne legyen még majd pár randival később.. sok sikert
2010. jan. 22. 09:59
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
Te smárold le először! De szaxizhatnál is már!
2010. jan. 22. 10:00
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
ne hallgass az ilyen eltévedt gyök.rekre;)
2010. jan. 22. 10:00
 9/22 A kérdező kommentje:

köszi a 2 09:59 :)

beszélni se fogok túl sokat:) sajnos hibám h állandóan jár a szám :) de hagyom majd őt is:) köszi nektek:D

2010. jan. 22. 10:03
 10/22 anonim ***** válasza:
95%
Első randin, ha van csók az mindig jó, pláne 18 évesen. Nyugi az egy visszajelzés a másik felé, hogy elfogadod a közeledését, ezért ha csókra kerül a sor szerintem menj bele, nem fogod megbánni. A lelkednek is jobb lesz szerintem. Utána felszabadult leszel és jól fogod érezni magad, hidd el.
2010. jan. 22. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!