Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harcoljak még? 8,5 éve ismerkedtem meg a párommal, még 18 évesen.
Tavaly jutottunk el odáig,hogy házat tudtunk venni.
Boldogan szépítgettük ,anyagi gondjaink szerencsére nincsenek. A nyaralásom is életem legszebb hetei voltak.
Augusztusban aztán valami megváltozott villámcsapás szerűen. Bár ugyanúgy kommunikáltunk, hideg volt és távolságtartó.
Hétvégén bevallotta,hogy a munkahelyén megismert egy külsőst és valamit érez iránta, de még ő sem tudja mit.Testi kontaktus semmilyen formában nem volt köztük,ezért is vallotta még be időben.
Elköltöztem,mert úgy érzem nem tudnék most azzal a gondolattal lefeküdni mellé, hogy másra is gondol.
4 napja vagyok távol, azóta minden nap keres ,meg hogy hiányzok neki, de az érzéseivel nincs még most sem tisztában.
Annyira hihetetlen hogy ennyire átfordult minden. Tegyük hozzá, a lány amikor kezdeményezett,nagyon jól tudta hogy jegyesek vagyunk és hogy páromnak kinézőbe van egy komoly előléptetés...
Az eszem azt súgja engedjem el, de nagyon szeretem még mindig.
Hát, szerintem meg ha így elbizonytalanodik, akkor már nem 100%-ig szerelmes, erre nem lehet így egy házasságot alapozni. Sajnálom!
Magaddal is jót teszel, ha olyat keresel, aki tényleg az IGAZI!
Baráti körömben azt látom, hogy a külsőre viszonylag jó kicsit is sikeresebb férfiakra hajtanak a fiatal csajok, akkor is ha házasok. (Az átlag nálunk műegyetem+közgáz diploma, magyar viszonylatban jónak számító multis állás.)
Sokszor direkt azért teszik ki munkahelyen csinos feleségük és gyerekeik képét, hogy a fiatal csajoknak jobban tetszenek :)
Akiket a csajok elkényeztetnek, az jellemzően csak elszórakozgat velük, de nem hagyja ott családját, akit viszont kevésbé kényeztetnek, azt jobban fel tud lelkesíteni egy fiatal csaj, pedig jellemzően ők a "rendesebb srácok".
Hagyta, hogy elmenj több napra, nélküled is lehet el van. Én nem hiszek abban, hogy adjunk időt a másiknak, hogy aztán döntse el mit akar. Akinek igaziak az érzelmei, az kérdés és idő nélkül is tudja.
Összeköltöztetek, 8,5 év alatt eljutottatok egy eljegyzésig, szerintem itt már többről van szó,minthogy kihűlt a kapcsolatotok ...
Kérdező, szerintem gondold át, hogy te egyáltalán vele látod-e még ezekután a jövőd. Meg tudnál neki bocsátani ezekután ? Én sajnos nem tudnék :( A tüske tuti, hogy mindig bennem maradna. Munkahelyen, illetve szinte bárhol van lehetőség ismerkedni véletlenül is. A párod valamiért engedte, hogy ezeket az érzéseket bevonzza egy másik nő iránt.
Kedves utolsó,bennem is pont ugyanezek a gondolatok kavarognak.
Hogy vajon el tudom-e én ezt valaha is felejteni? Hogy 3-4 hónap múlva nem jönnek -e elő benne ugyanezek az érzések a nő iránt.. Ha nem is minden nap,de heti szintem összefutnak a munkahelyen.Egy biztos, ez nagyon gyorsan el fog dőlni, napok kérdése.
Igen, történt. Még jobban megbonyolódtak a dolgok mint lehet.
Amíg ő bizonytalankodásában nem tudott dönteni köztünk, szó szerint belebotlottam egy másik fiúba.
Most az én fejemen van rózsaszín köd, de ez részemről biztosan nem fellángolás és el szeretnék költözni véglegesen.
Viszont a "vőlegényemnél" megfordultak a dolgok és foggal körömmel kapaszkodna.
Jobb mint egy brazil szappanopera...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!