Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek! Normális, hogy ezután a beszélgetés után behisztizett a barátnőm?
lány: Szia szívem, lenne egy nagy kérésem :)
én: Később, most nagyon dolgozok
lány: aha, azért nem kéne bunkónak lenned!
én: ??? Most mi a baj?
lány: Hát, hogy így beszélsz velem. :(
Nem érti meg, hogy munka közben nem érek rá? Épp szervert konfigoltam.
Nálunk ez így szokott kinézni...
én: Szia Szerelmem, lenne egy nagy kérésem. :)
barátom: Később, most nagyon dolgozok.
én: Jajj ne haragudj, nem akartalak zavarni. Majd később megbeszéljük, csóók.
Őőő, ennyi. Szerintem semmi bunkó nem volt benne. Az meg, hogy nem írta, hogy szia? Nem ér rá, ennyi. Valóban nem lett volna sokkal hosszabb a leírt mondat, ettől függetlenül az ég világon semmi sértő nem volt benne.
Kicsit bunkó voltál de szóra se érdemes:)
"Szivem szót írd v mondd hozzá neki akkor nyugodtabb lesz:D
1.) "Nőt ne akard megérteni soha, a nők megértik a nőket...és utálják is egymást"
2.) Legközelebb tényleg szépítsd pl.: "Ne haragudj Kicsim, de most nagyon dolgozok, ha végeztem írok és megdumáljuk, ok. Szeretlek, Csók! Ne haragudj :( "
Nem az hogy bunkó volt, hanem olyan leszarom stílus.. ezt sosem értettem.. oké hogy nem ér rá épp a másik, érthető, de ahelyett a pár szó helyett amit le írsz hogy pl Dolgozom most ne, ahelyett miért nem lehet azt írni pl. hogy Dolgozom drágám de később meg beszéljük úgy jó?
Ez érdekelne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!