Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a barátommal?
Ő az első barátom, 2 éve vagyunk együtt. 1 év után kezdett romlani a kapcsolatunk keményen..most az utolsó hónap meg nagyon gáz már. Elérte, hogy ne legyek belé szerelmes, mégis nem tudok vele szakítani :/ Szokta mondani, hogy ne hogy azt higyjem ha szakítanánk akkor ő keresne, mert lenne más nője és örülne ha megszabadulna. Igazából régen volt olyan, mikor rá mondtam az áment, elment bulizni és csajozott meg is csalt. Másnap jött hozzám sírva, hogy sajnálja az egészet. Lehet én csak attól félek, hogy ő találna mást én meg nem tudnám elviselni? Annyiszor megalázott, megvert, lek.urvázott(holott vele voltam elsőnek)..rossz hogy nem tisztel meg mikor mindent elkövetek hogy a legjobb legyek. Sokan azt fogjátok írni, hogy akkor miért vagy együtt vele? Miért nem szakítotok, hülye vagyok stb.. De nem tudom...nem érzem azt a szeretetet mint régen ő tőle, így unalmassá vált, de én mégis átkarolom puszilgatom, ő meg soha. Nem tudom, hogy mit csináljak..Azt akarom, hogy észre vegyen engem, hogy elveszíthet, és újra megszeressen( mert néha szeret, néha utál) és mikor megszeret és szakítsak vele, és tudja, milyen érzés ez :(.
18/L
Köszi az értelmes válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!