Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem most ezt?

Figyelt kérdés
ismerek egy lányt, jóban vagyunk. Nagyon sokszor nézünk és mosolygunk egymásra(úgy vettem észre mással nem csinálja), feltűnően érdekli mit beszélek (nem vagyok beszédes). Még nyáron próbáltam elhívni valahova, de azt mondta inkább nem. Most akkor hogy is van ez? akarhat valamit?
2010. jan. 21. 21:24
 1/5 anonim válasza:
mióta vagytok jóban? mert ha régóta akkor lehet h azt várta h kezdeményezz, és megunta, hogy nem tetted. és most h hívtad nyáron már nem volt kedve menni. nemtudom :S
2010. jan. 21. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehetseges,probalkozz nehogy valaki elhappolja elöled.Sok sikert.
2010. jan. 21. 21:30
 3/5 A kérdező kommentje:
hetente látom egyszer, akkor sem beszélgetünk mindig. ennyire vagyunk jóban...
2010. jan. 21. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
nem tudom hány éves vagy batya,de az biztos h nem a megfelelő pillanatban kaptad el,és nem a varázsszavakat használtad.élőben próbáld be,reakcióbol lejön h mit akar hallani ahoz h felszopja:O
2010. jan. 21. 21:35
 5/5 anonim válasza:
Talán azért figyeli,hogy mit mondasz,mert ritkán hallani a hangod. Nem kell rögtön álomvilágban élni,és túlragozni a dolgokat.
2010. jan. 23. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!