Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Barátom folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Barátom folyton idegesít az együttalvással, de engem viszont ez nem érdekel.

Figyelt kérdés
Már megvolt a szex, de a szülők attól függetlenűl nem engedik. A barátom meg mindig hajtogatja hogy mikor és hogy köcsög vagyok hogy nem próbálkozom. Mit tegyek? L/16
2010. jan. 21. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez attól is függ mióta vagytok együtt. Ha te még ne akarod, akkor mondd meg h ne erőltesse. Ha régóta együtt vagytok, akkor szerintem jogosan várja el. Ha pedig nem, akkor megértelek, 16 évesen még van időd bőven ilyenekre:) üdv
2010. jan. 21. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:

És akkor miért nem? Nem értem. Meg persze a szülők nyilván nem engedik, mert még azt hiszik, hogy "nem volt meg a szex", és nekik az "ottalvás" az a szexet jelenti. Vagy már elmondtad nekik, és úgy nem engedik?

Ha már "megvolt" a szex. "Huhh, ezen is túlestem" (<ez kábé ilyen)

2010. jan. 21. 21:08
 3/6 A kérdező kommentje:
1éve leszünk együtt februárba,tudják hogy volt de ők úgy vannak vele,hogy 18éves korom elött fiúval nem alahatok együtt:S
2010. jan. 21. 21:10
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
"már megvolt a szex" ez meg mi? ez valami olyan mint a kötelezőbiztositás mikor autót veszel? amig nincs meg addig nem járhatsz vele?? ha meg összefexel vele, mért nem akarsz vele aludni? csak arra kellett? de mocsok emberek vannak jóérzés bárminemű nyoma nélkül ezen a világon...
2010. jan. 21. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekel az együttalvás, akkor minek jársz vele?
2010. jan. 21. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Úristen. Leköcsögöz hogy nem próbálkozol? Köcsögözz vissza, hogy ő meg túlságosan próbálkozik. Mondd meg, majd ott alszol, ha elég érett lesz. Én is ezt szoktam, ha vki idő előtt akar vmit:D
2010. jan. 22. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!