Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, melyiket válasszam?
Iszonyatos helyzetbe kerültem, teljesen rámentem már lelkileg...
3 év után szakítottam a párommal, mert a kapcsolatunk utolsó hónapjai már elég rosszak voltak, teljesen elfelejtett engem, elfelejtett nőként bánni velem, törődni velem. Szakítottam, én is padlóra kerültem és őt is nagyon padlóra küldtem, hirtelen rájött mindenre, amit elrontott. Ez volt 2 hónapja. Szenved, imád, szerelmesebb, mint valaha, és én vagyok a mindene, visszavár. Nem tudok nem sírni, ha esetleg beszélünk nagyritkán, vagy ha beszélnem kell valakinek róla.
De közben nekem lett valakim, akivel jó, de azt hiszem nem vagyok belé szerelmes. Folyamatosan vágyom vissza a régi páromhoz. De ha arra gondolok, hogy visszamegyek, és elveszítem az új páromat, akkor elkezdek félni, és nem akarom. Nem akarom elveszíteni. De a régi párom is hiányzik, ő a másik felem úgy érzem, mióta elköltöztem tőle, nem találom a helyem, nem vagyok jól.
De az új párommal kezdhetnénk egy teljesen új életet, jó vele lenni, szeretek vele lenni, szeret engem. Én is szeretem, de azt hiszem nincs bennem szerelem iránta.
Nem tudom mit tegyek, mindkét embert félek elveszíteni, és ebbe már beleőrülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!