Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 2 lány nem tudom melyiket válasszam? 15/f
A: 17 éves sokat voltunk együtt bevallottam hogy tetszik nem mondott rá semmit sokat hülyültünk etettem csipszel bele ült az ölembe meglett ilyesmik de van barátja aki 20 éves
B:15 éves eleinte nem érdekelt utána beszélgettünk facebook-on és megtetszett bevallottam neki is hogy tetszik kért időt 2 napja azt mondta eloben hogy nem most pedig bevallotta hogy szerelmes belém de vele semmit nem csináltam
Félek hogy rossz döntést hozok hogy ha B-t választom és nem küzdök A-ért szerintetek?
A./ egy szimpla vidéki ribi, amolyan mindenki macája."Falu szépe" ahogy mondani szokás.
Ha neked egy ilyen kell, aki ráadásul 17 éves? áh fiacskám, ha ezt a "színvonalat" követed bizony még 50-esként is azon fogsz keseregni, hogy nem tudsz magadnak egy normális női ismeretséget elmondani.
B-t válaszd! A reménytelen. Csak egy kis cukifiú vagy számára, nem vesz téged férfiszámba, hidd el ismerem az ilyet.
16/F
A-te 15 vagy ő 17 a barátja 20éves...asszem ezt nem kell ragoznom hogy nem fogja miattad elhagyni
B-15 éves tehát korban megfelelő és mevallottan szerelmes beléd.jobb választásnak tünik de a kérdés hogy te melyiket szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!