Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 2 lány nem tudom melyiket válasszam? 15/f
Figyelt kérdés
A: 17 éves sokat voltunk együtt bevallottam hogy tetszik nem mondott rá semmit sokat hülyültünk etettem csipszel bele ült az ölembe meglett ilyesmik de van barátja aki 20 éves
B:15 éves eleinte nem érdekelt utána beszélgettünk facebook-on és megtetszett bevallottam neki is hogy tetszik kért időt 2 napja azt mondta eloben hogy nem most pedig bevallotta hogy szerelmes belém de vele semmit nem csináltam
Félek hogy rossz döntést hozok hogy ha B-t választom és nem küzdök A-ért szerintetek?
2014. szept. 11. 21:55
11/14 A kérdező kommentje:
Holnap komolyan fogok beszélni A val de köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat
2014. szept. 11. 22:43
12/14 anonim válasza:
szia
mi lett anvége?
kit választottál?
13/14 A kérdező kommentje:
elvesztettem mind a kettőt de Bt választotam
2014. dec. 31. 14:11
14/14 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy érdekel e még valakit de A nem vidéki ribi és ezek után a legjobb barátom lett hát na B ő volt a ribi
2015. febr. 20. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!