Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, hogy a barátnőm így fogja fel ezt a szex és biztonság dolgot? Mit tegyek? Hogyan magyarázzam el neki?

Figyelt kérdés
Nem szeretné, hogy gumit használjunk szex közben, mert az neki nem jó, én meg erősködtem, hogy van olyan időszak, amikor muszáj, mert megnőhet a gyerek esélye, emiatt pedig összevesztünk.1 hete jöttünk össze, és most olyan időszaka volt, amikor nagyon kicsi az esélye, hogy teherbe eshet, ezért gumi nélkül szexeltünk. Viszont most van "érési" időszaka, viszont megsértődött azon, hogy gumit akartam használni és nem akartam kockáztatni a teherbe esés lehetőségét. Ő azt mondta, hogy több, mint 1 évig csinálta gumi nélkül és nem esett teherbe, így ezáltal úgy jön le neki a dolog, hogy én őt irányítani akarom és megmondani neki, mit hogyan csináljon... azt hiszi nem bízom meg benne. De ez nem bizalom kérdése, nem attól lesz valaki terhes, hogy megbízik-e a másikban, vagy nem... de ezt nem akarja megérteni sajnos. hogyan magyarázzam el neki?
2014. szept. 30. 16:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egy nőnek bármikor lehet gyereke, bármikor!!! Ő ezt nem "tudja" ezért nem ér semmit a naptár módszer sem.

És egy hét után szexeltek? Nem is ezzel van a baj, hanem hogy nem rémül halálra a gondolattól hogy teherbe essen egy pasitól akit egy hete ismer... milyen anya lesz az ilyenből? Használj gumit vagy szállj ki hatvannál.

2014. szept. 30. 17:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Gumi...ez nem játék...ha normális lenne, ő ragaszkodna legjobban a gumihasználathoz.

Ha nem vagy őrűlten szerelmes belé, szakíts.

2014. szept. 30. 18:06
 13/15 anonim ***** válasza:

NENENENE!!! FEKÜDJ VELE ÖSSZE TÖBBET... komolyan... gyereket akar és a naptáros módszer nem jó. Eleve akkor hazudik benne, amikor csak akar. Akár menstruáció utáni napokban is összejöhet a gyerek.

Teljesen igazad van a leírásodban, nem fogod tudni megmagyarázni neki. Gyereket akar még ha nem is vallja be magának. Szándékosan keresi a kockázatot.

Akkor se dugd meg gumi nélkül, ha menstruál.

2014. szept. 30. 18:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Kicsit félreértés. Már nagyon jó ideje ismerjük egymást, csak 1 hete jöttünk össze, amikor beleszerettem. Szerintem sikerült megbeszélni, tablettákat fog szedni. Mondjuk azért ez sem 100%-os védelem, de ő "megalázónak" tartja a gumi használatát, tehát azt hiszi, nem bízok meg benne, ha azzal...
2014. szept. 30. 20:21
 15/15 anonim ***** válasza:

A naptármódszer sem biztos, csak nagyjából "segít" de ez amúgy is olyan, hogy egy bombán ültök, ami bármikor robbanhat.

Csúnyán hangzik, de bármikor elronthattok örökre 3 életet (minimum) azzal, ha ezt csináljátok és jön a baba

2014. szept. 30. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!