Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek egy lánnyal, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy lánnyal, ha tudnátok, hogy sok egyéjszakás kapcsolata volt?

Figyelt kérdés
2014. szept. 29. 20:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Függene azért a számtól is, mert azért az még az én toleranciámnak is sok, ha pl. volt neki 150 darab 19 évesen... Na meg persze függ attól is, hogy azok milyenek voltak. Azért az mégis fontos, hogy ne ilyen "részegen megdugott a diszkó mögött" kapcsolatokat halmozzon, mert az róla is elárul néhány dolgot...

Az alapvetően nem zavar, ha volt neki, az ő élete, ha neki jó volt, akkor csak nyugodtan.

2014. szept. 29. 20:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavarna, nem jönnék össze vele.
2014. szept. 29. 20:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Kizáró tényező nálam.
2014. szept. 29. 20:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Hogy összejönnék-e egy ri....cal? Kösz nem.
2014. szept. 29. 20:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. szept. 29. 20:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem.
2014. szept. 29. 20:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Miért ne? Persze igen, a nemibetegség-vizsgálat ésszerűnek hangzik. Meg az elején nem komolyan lennék vele, inkább ismerkednék 1-2 hónapig, aztán után már látszódna, hogy érdemes-e folytatni.
2014. szept. 29. 20:53
 18/19 anonim ***** válasza:

"Mindenkinek van múltja, és a múlt az tabu, mindenki tett és tenni is fog még olyan dolgokat amit később megfog bánni, egy embert nem ìtélhetsz el a múltja miatt..."

9-es, ezek szerint neked az se lenne gond ha a fél várost kiírtotta volna mert az a múlt? :D

Vagy ha gyerekeket molesztált csak, hogy a szexnél maradjunk.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem jönnék össze vele mert a komoly kapcsolatok híve vagyok és sose mennék bele egyéjszakásba, emiatt ugyanezt elvárom, és nem az esetleges nagy szexpartner szám miatt zavarna ha nem maga az, hogy valakivel már elsõ nap lefeküdt. Mondjuk egy olyan csajjal se jönnék össze akinek egy szexpartnere volt és egy év múlva feküdt volna le a pasival, de vele mindenben benne volt, kaki szex, kutyával dugatta meg magát vagy hasonlók és azért mert ezek engem taszítanak és kiábrándítana az adott lányból, pont mint az egyéjszakás.

2014. szept. 29. 21:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. szept. 29. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!