Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakivel előfordult már, hogy beleszeretett a párja testvérébe?
ha igen akkor lett belőle valami?
tudta a "testvér"?
a normális válaszadóknak előre is köszönöm!
Igen! A párom öcsikéjébe zúgtam bele, és ő is belém. Ez nyilvánvaló volt mindkettőnk számára, de soha nem mondtuk ki...nem mondhattuk ki, hisz a párom nagyon szerelmes volt belém (a mai napig az). Már másfél éve szakítottam a párommal, de azóta nem is találkoztam az öccsével, úgy tudom, hogy neki azóta van komoly kapcsolata. De azt, hogy mennyire oda vagyunk egymásért, le sem tagadhatnánk. Szerintem a párom is észrevette, csak nem akart szembesülni vele.
Mi meg ugye nem voltunk olyan gerinctelenek, hogy bármi is legyen köztünk, maradt a fantáziálás és beteljesületlen szerelem... Azóta én már elfelejtettem, nem érdekel, de ha megint összefutnánk, akkor lehet kiváltana még belőlem valamiféle érzelmeket.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!