Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-22 éves lányok! Összejönnétek nálatok kb.15 évvel idősebb férfivel, ha nagyon bejönne?
Abszolút teljesen bejövök a lánynak, és ha fiatalabb lennék 10 évvel, akkor gondolkodás nélkül lecsapna rám, azt mondta. Nekem is nagyon szimpatikus a lány. Sok beszélgetés után jött ez elő, mert eredetileg én se gondoltam bele ebbe.
A 7. válaszoló ráadásul számolni se tud. 20+15=35, és 22+15=37. Miért kellene egy 35 vagy 37 éves férfinek 38 éves nővel jönni össze, aki ráadásul egy évvel idősebb is? Mi ebben a logika?
Mindenkit felpontozok, aki nem ócsárol.
Igen! A szerelem nem ismer korhatárt!
20L
Szerintem nagyon öreg egy 15 évvel idősebb férfi, gondolni kell a hosszútávú következményekre is.
Személy szerint ki szoktam röhögni az ilyeneket, és el szoktam küldeni őket a saját generációjukhoz, most komolyan, miért nem ott próbálkoznak, mit utánunk koslat minden ilyen enyhén pedó pasas.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!