Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami gond azzal ha a keresztnevén szólítom?
Az életem, kincsem, szívem, azok teljesen megfelelőek. Viszont a vezetéknél, az inkább olyan rideg,olyan távoli, olyan mintha egy olyan embernek mondanád, akit annyira kell tisztelned, hogy illetlenség lenne máshogy szólítani, persze egy úr vagy hasonlóval a végén.
Meg olyan közvetett, mintha lenne köztetek egy kisebb fal, mintha nem lennétek egymásnak teljesen megnyílva.
Ezek csak érzésbeli szinonimák, lehet valaki nem így gondolja, de én személy szerint nem örülnék ennek az állapotnak.
ha van beceneve és azt szereti akkor úgy, egyébként az nagy átlag szereti a keresztnevét
időnként be lehet szúrni egy kedvesemet, ha jól időzíted akkor a hatása sokkal intenzívebb mintha egyfolytában így szólítanád
Nem tudom miért a vezeték maradt meg bennem olvasás után, talán mert zenét is hallgatok és két fele koncentrálok. :D
A keresztnévvel nincs gond. Nyugodtan szólíthatod így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!