Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek belemenjek? Vagy majd lesz olyan, aki nekem is tetszik?
Szerintem odtobaság csak azért összejönni valakivel, mert nincs más. Járni valakivel szerelemből kell.
Arról nem is beszélve, hogy így őt is átvered.
Van egy mondás: Becsüld meg, amid van.
Amúgy a nők miért nem hogy nem adják alább maguknál (külsőleg) de még feljebb is teszik a lécet?
1: Elgondolkoznék azon, hogy miért nem jövök össze mással? Nem lehet, hogy magasak az elvárásaid? (Nekem pl azok voltak.)
2: Ami feltétlenül kell, az a vonzalom. Ha nincs meg, akkor hiába, nem fog működni. Én összejöttem kb hasonló szituban egy sráccal. Úgy éreztem, hogy még valami vonzalom is van (bár nem az igazi). Viszont egyből utána tudtam, hogy ez nem fog működni.
Ha tizenéves vagy, nem kell elkapkodni. Élvezd, hogy annyi srácnak bejössz, aztán majd bekopogtat váratlanul, aki neked is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!