Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik szép mód a szakításra és ha igen milyen?
Én telefonon szakítottam olyan barátnőmmel aki 500 kmre költözött és bevallom egy sírógörcsért meg egy jelenetért nem volt kedvem 1000 kilométert utazni. VAlszeg utána nem aludtam volna a lánynál.. Azonban az a beszélgetés amiben ezt megbeszéltük, egy egész telókártyát felemésztett. Viszont engem dobtak már ki MSN-en, iwiwes levélben is :) Szar volt az biztos de nem is vártam többet a hölgyektől.
Amúgy szerintem nincs szép mód a szakításra, csak ha már mindketten besokalltak és szabadulni akarnak. Akkor bármilyen duma bármilyen helyzetben jó lehet, csak hagyják már békén egymást és legyenek szabadok. Amíg valaki szeretetet, szerelmet érez az nem lesz egyszerű.
Hello! Fogalmam sincs, hogy létezik-e szép módXD. Engem is érdekelne :S. Az előző barátommal úgy volt, hogy egy ídő után elhidegülten viselkedett és én írtam neki MSN-en, hogy mi van? Mi baja van? Haragszik? És akkor írta, hogy nem semm i olyasmi csak Ő már nem érzi azt a tűzet meg mit tom. És akkor kérdeztem, hogy akkor ennyi? Szakítasz? vagy ilyesmi és erre mondta, hogy igen és hogy lehetnénk barátok vagy mi. Addig mondjuk azt se nagyon tudtam, hogy járunk, de ez hosszú történet.
A lényeg, hogy most van egy barátom aki nagyon-nagyon szeret engem csak én ídő közben elhidegültem tőle meg... Nem beszélgetünk csak a szokásos: "Hogy vagy?" "Jól, köszi. Te?" "Én is meg vagyok. Hogy telt a napod?" "Egész jól. Neked? Álmodtál valamit?" "Jó volt. Nem, nem semmit." "És egyébként mizu?" úgy kb. ennyi XD. Ez a tipikus szarság. Nincs semmi... És nem akarom ezeket a szemére hányni. Én msn-en szeretnék vele szakítani mert élőben nem lennék rá képes :S. Olyan gerinctelen vagyok... És hogy mit mondjak miért? Ne tűnjön sablon dumának, de közben igaz is legyen, de ne fájjon neki annyira...? Aranyos, helyes és rendkivűl kedves fiú, de... Ahogy Gabo (haver) fejezte be helyettem a mondatot: "Barátnak...". Ahogy mondta :S. NEm tom akkor, hogy mondjam el neki? És mit mondjak miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!