Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik szép mód a szakításra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kateamstrong kérdése:

Létezik szép mód a szakításra és ha igen milyen?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 16:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Azok szakítanak telefonon/sms-ben/msn-en akik gyáva köcs*gök!!!!!!!
2010. jan. 23. 12:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Én telefonon szakítottam olyan barátnőmmel aki 500 kmre költözött és bevallom egy sírógörcsért meg egy jelenetért nem volt kedvem 1000 kilométert utazni. VAlszeg utána nem aludtam volna a lánynál.. Azonban az a beszélgetés amiben ezt megbeszéltük, egy egész telókártyát felemésztett. Viszont engem dobtak már ki MSN-en, iwiwes levélben is :) Szar volt az biztos de nem is vártam többet a hölgyektől.

Amúgy szerintem nincs szép mód a szakításra, csak ha már mindketten besokalltak és szabadulni akarnak. Akkor bármilyen duma bármilyen helyzetben jó lehet, csak hagyják már békén egymást és legyenek szabadok. Amíg valaki szeretetet, szerelmet érez az nem lesz egyszerű.

2010. jan. 23. 12:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs olyan hogy "szép" szakitás.Mert szerintem minden szakitás fájdalmas.Volt egy barátom imádtam bármit megtettem volna érte.[ Még a mai napig is szeretem.] Ö ugy szakitott velem hogy ugye 2napig nem találkoztunk.Aztán ugye lementem az unokatesojához mert a barátnöm.Aztán ugye mentek hozá a havarjai nem is jött oda hozzánk.Aztán én már éreztem h lesz valami és elkezdtem sirni.Aztán elmentünk utánunk mert mentek a focipályára.Aztán mondta h akar velem beszélni.Azt rámnézet azt még én mondtam h vége? Azt mondta h igen és hogy nagyon sajnálja mert hogy ugy érezte hogy szeret de rájött h nem meg stbstb de legyünk barátok.Azota eltelt egy év.Ugyanugy találkozunk mindt régen.Ugyanugy megbeszélünk mindent amit csak lehet.Elmondja a bánatát és én is neki.Öszinték vagyunk egymáshoz.És ennyi.^^
2010. jan. 23. 13:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Hello! Fogalmam sincs, hogy létezik-e szép módXD. Engem is érdekelne :S. Az előző barátommal úgy volt, hogy egy ídő után elhidegülten viselkedett és én írtam neki MSN-en, hogy mi van? Mi baja van? Haragszik? És akkor írta, hogy nem semm i olyasmi csak Ő már nem érzi azt a tűzet meg mit tom. És akkor kérdeztem, hogy akkor ennyi? Szakítasz? vagy ilyesmi és erre mondta, hogy igen és hogy lehetnénk barátok vagy mi. Addig mondjuk azt se nagyon tudtam, hogy járunk, de ez hosszú történet.

A lényeg, hogy most van egy barátom aki nagyon-nagyon szeret engem csak én ídő közben elhidegültem tőle meg... Nem beszélgetünk csak a szokásos: "Hogy vagy?" "Jól, köszi. Te?" "Én is meg vagyok. Hogy telt a napod?" "Egész jól. Neked? Álmodtál valamit?" "Jó volt. Nem, nem semmit." "És egyébként mizu?" úgy kb. ennyi XD. Ez a tipikus szarság. Nincs semmi... És nem akarom ezeket a szemére hányni. Én msn-en szeretnék vele szakítani mert élőben nem lennék rá képes :S. Olyan gerinctelen vagyok... És hogy mit mondjak miért? Ne tűnjön sablon dumának, de közben igaz is legyen, de ne fájjon neki annyira...? Aranyos, helyes és rendkivűl kedves fiú, de... Ahogy Gabo (haver) fejezte be helyettem a mondatot: "Barátnak...". Ahogy mondta :S. NEm tom akkor, hogy mondjam el neki? És mit mondjak miért?

2010. jan. 31. 21:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia. Szép mód nem igazán van... Főleg, ha az egyik fél még szerelmes:( Viszont sokat számít, hogy milyen módon szakítanak! Velem tegnap szakított a barátom, 4 csodálatos év után és ugyan iszonyatosan fáj, de mégis sokat számít, hogy szeméyelsen jött oda és higgadtan tapintatosan mondta el. Mondta, hgoy mocskosul érzi magát emiatt, de ne haragudjak. Nem haragszom, mert joga van meghozni ezt a döntést! Én még midníg vrok rá! (Ha szeretnék, sem tudnék másik fiú karjaiba menekülni csak úgy, mert nemlátó vagyok, tehát nem hiszem, hgoy elfogadnna bármelyik srác is.) Beszélő számítógéppe írok, ne lepődj meg, hgoy vakon hogyan tudok írni, olvasni. Egyébként az exbarátom is vak, úgyhogy szerintem vissza fog jönni hozzám, mert régebben is ezért volt magányos, mert senki nem fogadta el... Szóval bízom benne, hgoy visszajön! Bocs, hogy elkanyarodtam a témától, szóval: a legtisztessségesebb mód, hogha személyesen, őszintén és higgdtan zárjátok le a dolgokat. Vivien, 18
2010. márc. 30. 10:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Szép mód a szakításra? Sajnos a szakítás alapból nem egy szép dolog, de ha meg kell tenni, akkor mindenképpen személyesen!!! (az idő nem számít, akár 1 nap után is megérdemel ennyit a másik). Higgadtan kell megbeszélni, veszekedni ilyenkor nem érdemes, nem is szabad. Ilyenkor nagyon őszintének kell lenni, mindkét félnek minden felmerülő kérdésre kielégítő választ kell adnia. Sajnos én ezt nem kaptam meg, volt elég ködösítés ...stb És nagyon szar érzés, még így fél év után is ... 18/F
2010. máj. 13. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!