Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon még mindig a volt barátnőjét szereti?
Ha egy srác igazán szeret egy lányt, nagyon nehéz elfelejtenie...
Egy komolyabb szerelem, egy örök élmény marad. Tehetsz bármit, a szívéből egy részt, az a lány fog kitölteni mindig is.
Nekem hidd el...
Az én barátom 6 évig járt egy lánnyal. Amikor megtudtam (kapcsolatunk 2. hónapjában) , elsírtam magam. Azt gondoltam..,hogy versenyezhetnék ezzel a lánnyal? Hogy lehet 6 évvel túllenni,mikor igaz szerelem volt?
2 éve ért véget az a szerelem, azóta voltak kapcsolatai. Elmondta,hogy egyik lányt sem szerette;de nem tudja,hogy én mit csináltam vele, mert nagyon szeret. És sírva mondta,hogy azt gondolta,soha többé nem lesz szerelmes. De aztán jöttem én.. :)
Face-en sem ismerősök,a száma sincs meg; és mivel megkértem,törölte az összes régi közös képüket.
Szerintem ez a normális viselkedés,nem az,amit a barátod csinál.
Adj neki szünetet,gondolja át,mert te nem akarsz 2. lenni.
Ha utána is azt mondja,hogy hiányol és szeret,próbáljátok meg :)
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!