Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem szerelme kidobott, hogyan lehet ezt túlélni? Ki mit tett, hogy túlélje? ( 26/ N)
Minden komimat vállalom névvel, nem anonim módon, és nem offolok.
Remélem a témanyitó is mielöbb túlteszi magát a történteken és túl tud lépni a múlton ^^
"Minden komimat vállalom névvel, nem anonim módon, és nem offolok"
Akkor az üzenetre is válaszol (gyenge kedvedért: oldalt "Üzeneteid" részen!) Ha nem akarsz off-olni, de most is azt teszed! Fogod? Vágod? Érted? Ha nem akkor majd ballagásodra egy értelmező kéziszótárt kérj.
Próbáld másképp látni a dolgot. Otthagyott, vagyis nem ő az igazi, nem kár érte. Adj magadnak időt a gyászra, és aztán lépj tovább.
-Elhagyott
-Meg sem próbálta megmenteni a kapcsolatot, ami azt jelenti, hogy nem érzett irántad semmit, kvázi hülyített 1 évig.... Mert aki képes így szakítani az rohadtul nem szeret...szóval nem is kár érte!!!!!!!!!!!!!!
-Ha azt érezte hogy valami nem jó, miért 1 év után közölte? Ez sem valami egyenes dolog....
Nekem úgy tűnik a leírásból, hogy ő nem is akart kommunikálni veled semmilyen formában, csak elvárta volna hogy te találd ki mi zajlik a fejében....így nem működik egy kapcsolat sem.
Ne akarj ilyet találni...inkább jobbat. Hidd el fogsz is!!!
Én a vőlegényemet hagytam el majdnem 1 év után. 20 évesen. Az eleje idilli volt, imádtuk egymást stb...aztán a lánykérés után nagyon megváltozott negatív irányba. Olyannyira hogy nem bírtam már vele maradni. Nagyon csúnya véget ért a dolog. 2 évig nem is volt senkim utána. Hatalmas csalódás volt...
És igen találtam mást 4 évvel a szakítás után. Megtaláltam a valódi igazimat. 5. éve vagyunk együtt, Házasok majdnem 3 éve:)
Hát, a legtöbb ember átesik hasonlón, vagy pont ilyenen. Most még nem látod reálisan a dolgokat, mert a szerelem miatt beszűkült a tudatod. Tudom, hogy furán hangzik, de így van.
Fiatal lány vagy, még százszor újra tudod kezdeni. Az igaziban meg nem hiszek, sok ember van, akivel nagyjából összeillik az ember, és ha sok energiát fektet a kapcsolatba, akkor lehet belőle igazi, de egyáltalán nem úgy van, hogy egy igazi van az életben...
Sokkal rosszabb lett volna, ha már összeházasodtok és vannak gyerekek és akkor elhagy. Sok nő 40 évesen, gyerekekkel kell, hogy újrakezdje, mert ezért vagy azért, de elváltak. És még nekik sem reménytelen! Hát még neked! :D Gondolj bele! Remélem tudtam segíteni.
30 F
nézz szét a fiúbarátaid között.
Nincs olyan, aki sokkal jobban akarta volna, mint a volt barátod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!