Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Életem szerelme kidobott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem szerelme kidobott, hogyan lehet ezt túlélni? Ki mit tett, hogy túlélje? ( 26/ N)

Figyelt kérdés
sziasztok, egy év után 2napja kitett a barátom a kapcsolatból. Részéről nem működött. Nem mondom, hogy derült égből villámcsapás, de nem tudtam mit tenni. Hiába akartam vele beszélgetni, hárított.Sokszor mondta hogy ezen nincs mit beszélgetni, érezni kell. Fél évig együtt is laktunk. Teljes ismeretlenként jöttünk össze, és attól tartok, részéről én ismeretlen maradok. Más városban laktunk, én költöztem oda hozzá, és minden új volt. Mást hoztm hazulról követtem el hibákat, ráadásul a páromon kívül nem volt senkim. Tudom, hogy túlzottan függtem tőle, de neki az volt a legnagyobb baja, hogy nem értettem meg őt igazán. Elmondása szerint kevés ember van, akivel ezt érzi, és velem sajnos nem. Plusz amire már rjöttem, de sajnos későn, hogy az otthonról hozott bizonyos mintáimat otthon kellett volna hagynom. Túl későn jöttem rá, hogy a sok görcs helyett ami bennem van, inkább azt az életvidám oldalamat kellett volna megmutatni, aki vagyok.Mindegy, kár ragozni, de a szívem megszakad. Tegnap jöttem vissza a városomba, és próbálok talpra állni, de baromi nehéz. Bőgök, aztán eldöntöm, most vége, aztán fél óra múlva megint bőgök.Nekem minden téren ő volt az igazi, úgy érzem, ilyen embert nem találok már még egyet. Ki hogyan bírkózott meg hasonló szituációval? És találtatok azóta "még egy igazit"? Nem akarok belesüppedni a bánatba, de nehéz.Nincs is sok barátom, akikkel lehetnék, nagy részük már elköltözött a városból szanaszét az országba.
2014. szept. 26. 13:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
5%

Minden komimat vállalom névvel, nem anonim módon, és nem offolok.

Remélem a témanyitó is mielöbb túlteszi magát a történteken és túl tud lépni a múlton ^^

2014. szept. 26. 14:43
 22/28 anonim ***** válasza:

"Minden komimat vállalom névvel, nem anonim módon, és nem offolok"

Akkor az üzenetre is válaszol (gyenge kedvedért: oldalt "Üzeneteid" részen!) Ha nem akarsz off-olni, de most is azt teszed! Fogod? Vágod? Érted? Ha nem akkor majd ballagásodra egy értelmező kéziszótárt kérj.

2014. szept. 26. 14:45
 23/28 A kérdező kommentje:
Megkérlek titeket, privibe folytassátok...olyan sztorikat kérek, amiből erőt meríthetek.
2014. szept. 26. 14:55
 24/28 anonim válasza:
100%
Nos, én 8 évig epekedtem valaki után (több-kevesebb szünettel), akivel igaz, nem beszéltem, de egy osztályba jártunk, és ismertem valamennyire, tudom, ez nem ugyanaz a helyzet, de ilyenkor sokkal inkább a szubjektív érzések számítanak, semmint a külső tényezők, és én tényleg úgy éreztem, hogy ő az igazi, olyan spirituális vonzalmat éreztem iránta, hogy az már ijesztő (igen, annak fényében is, hogy nem beszéltem vele, noha bevallotta, hogy tetszem neki, majd elszaladt, és ez a kerülés így ment évekig :D) Később megtudtam, hogy van valakije, de akkor is reménykedtem és vártam a csodát, hogy rájön, én vagyok neki az igazi, teltek-múltak az idők, hol előbukkant, hol elhalványult. Aztán a semmiből előbukkant egy olyan, aki abszolút el tudta feledtetni. :) Akárhogy is, akinek nem Te vagy az igazi, az Neked sem az, az lesz életed szerelme, akivel kölcsönösen így érzitek. Egy életben több az igazi ÉRZÉSE, de VALÓSÁGA csak egynek van! :) 24/N
2014. szept. 26. 15:10
 25/28 anonim ***** válasza:

Próbáld másképp látni a dolgot. Otthagyott, vagyis nem ő az igazi, nem kár érte. Adj magadnak időt a gyászra, és aztán lépj tovább.

-Elhagyott

-Meg sem próbálta megmenteni a kapcsolatot, ami azt jelenti, hogy nem érzett irántad semmit, kvázi hülyített 1 évig.... Mert aki képes így szakítani az rohadtul nem szeret...szóval nem is kár érte!!!!!!!!!!!!!!

-Ha azt érezte hogy valami nem jó, miért 1 év után közölte? Ez sem valami egyenes dolog....

Nekem úgy tűnik a leírásból, hogy ő nem is akart kommunikálni veled semmilyen formában, csak elvárta volna hogy te találd ki mi zajlik a fejében....így nem működik egy kapcsolat sem.

Ne akarj ilyet találni...inkább jobbat. Hidd el fogsz is!!!

Én a vőlegényemet hagytam el majdnem 1 év után. 20 évesen. Az eleje idilli volt, imádtuk egymást stb...aztán a lánykérés után nagyon megváltozott negatív irányba. Olyannyira hogy nem bírtam már vele maradni. Nagyon csúnya véget ért a dolog. 2 évig nem is volt senkim utána. Hatalmas csalódás volt...

És igen találtam mást 4 évvel a szakítás után. Megtaláltam a valódi igazimat. 5. éve vagyunk együtt, Házasok majdnem 3 éve:)

2014. szept. 26. 19:55
 26/28 A kérdező kommentje:
őszintén, egy nagyon aranyos és végtelenül türelmes embert veszítettem el. Sokszor csináltam olyant, hogy bizony én magam is meggondoltam volna a velem való kapcsolatot a helyében. Sokat lógtam is rajta, ez alatt azt értem, hogy túl sok volt a puszi, az ölelés és a rajongás. Ezt sajnos kevés pasi tolerálja hosszú távon. Mégis, azt mondom, ha ő lett volna az igazi, akkor nem ez történik, nem ekkor. Itt túl sok volt a mi lett volna, ha....Ő volt az én tanítómesterem, rengeteget tanultam tőle. csak sajnos nagyon de nagyon beleszerettem. úgy érezem ilyen minden téren számomra ideális pasi............hát, biztos van valahol. És egymásra találunk ha eljön az ideje. Ebben kell hinnem, erre kell kondicionáljam magam. És tanulni, hogy ne vigyem át a hibáimat ( amik engem is zavartak magamban, csak azokra gondolok) abba a kapcsolatba.
2014. szept. 26. 21:55
 27/28 anonim ***** válasza:

Hát, a legtöbb ember átesik hasonlón, vagy pont ilyenen. Most még nem látod reálisan a dolgokat, mert a szerelem miatt beszűkült a tudatod. Tudom, hogy furán hangzik, de így van.

Fiatal lány vagy, még százszor újra tudod kezdeni. Az igaziban meg nem hiszek, sok ember van, akivel nagyjából összeillik az ember, és ha sok energiát fektet a kapcsolatba, akkor lehet belőle igazi, de egyáltalán nem úgy van, hogy egy igazi van az életben...

Sokkal rosszabb lett volna, ha már összeházasodtok és vannak gyerekek és akkor elhagy. Sok nő 40 évesen, gyerekekkel kell, hogy újrakezdje, mert ezért vagy azért, de elváltak. És még nekik sem reménytelen! Hát még neked! :D Gondolj bele! Remélem tudtam segíteni.

30 F

2014. szept. 29. 14:58
 28/28 anonim ***** válasza:

nézz szét a fiúbarátaid között.

Nincs olyan, aki sokkal jobban akarta volna, mint a volt barátod?

2014. okt. 4. 03:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!