Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem szerelme kidobott, hogyan lehet ezt túlélni? Ki mit tett, hogy túlélje? ( 26/ N)
Figyelt kérdés
sziasztok, egy év után 2napja kitett a barátom a kapcsolatból. Részéről nem működött. Nem mondom, hogy derült égből villámcsapás, de nem tudtam mit tenni. Hiába akartam vele beszélgetni, hárított.Sokszor mondta hogy ezen nincs mit beszélgetni, érezni kell. Fél évig együtt is laktunk. Teljes ismeretlenként jöttünk össze, és attól tartok, részéről én ismeretlen maradok. Más városban laktunk, én költöztem oda hozzá, és minden új volt. Mást hoztm hazulról követtem el hibákat, ráadásul a páromon kívül nem volt senkim. Tudom, hogy túlzottan függtem tőle, de neki az volt a legnagyobb baja, hogy nem értettem meg őt igazán. Elmondása szerint kevés ember van, akivel ezt érzi, és velem sajnos nem. Plusz amire már rjöttem, de sajnos későn, hogy az otthonról hozott bizonyos mintáimat otthon kellett volna hagynom. Túl későn jöttem rá, hogy a sok görcs helyett ami bennem van, inkább azt az életvidám oldalamat kellett volna megmutatni, aki vagyok.Mindegy, kár ragozni, de a szívem megszakad. Tegnap jöttem vissza a városomba, és próbálok talpra állni, de baromi nehéz. Bőgök, aztán eldöntöm, most vége, aztán fél óra múlva megint bőgök.Nekem minden téren ő volt az igazi, úgy érzem, ilyen embert nem találok már még egyet. Ki hogyan bírkózott meg hasonló szituációval? És találtatok azóta "még egy igazit"? Nem akarok belesüppedni a bánatba, de nehéz.Nincs is sok barátom, akikkel lehetnék, nagy részük már elköltözött a városból szanaszét az országba.2014. szept. 26. 13:55
11/28 anonim válasza:
"párkapcsolat korhatáros? Nem."
De, a párkapcsolat korhatáros. Nagyon kislány lehetsz, ha ezt nem tudod.
12/28 anonim válasza:
szánalmas ez a niki_vagyok mindenhol ossza az észt!
13/28 anonim válasza:
Az en nagy szerelmem is elhagyott, azota nem hiszek mar ebbe az egeszben es nem erdekel az sem, ha nem lesz senkim tobbe.
14/28 anonim válasza:
#14 én is inkább maradnék egyedü, mint egy olyannal aki kevésbé ideális.
Sokaknak ha nincs ló jó a szamár is, de nálam nem.
Persze azért hiszem, hogy mindekinek megvan a saját ideális párja, max nem veszik észre hogy ő (lett volna) az.
15/28 anonim válasza:
Menő vagy kimásoltad az üzim. Legyél menő visszaírni is. Te kislány:) Az nem megy? Mivan anyuci megtiltotta? :D
16/28 anonim válasza:
Mindegy mit csinálsz,csak társaságban legyél!
17/28 anonim válasza:
#17 az ember társaslény és a magány lehet talán az egyik legnagyobb betegség.
Remélem nem fogom saját magam is megtapasztalni. :$
18/28 anonim válasza:
niki_vagyok, nem látom visszaírtál volna :D nem vagy annyira menő? fb-d is küld benne ahogy kértem.
19/28 anonim válasza:
20/28 anonim válasza:
És csak szólok hogy 100szor bemásolhatod a privát üzinket törölni fogják.:D Te vágytál ne anonim legyek erre annyi nincs benned válaszolj rá? Óvodás:)).:D
Evvel büszkélkedj.:) ->
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__61..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!