Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbánja valaha?

Figyelt kérdés
5 évet voltunk együtt a barátommal.Hihetetlen szerelmesek voltunk,a barátaink mindig mondták,hogy mi örökké együtt leszünk.Nagyon sokat köszönhettünk egymásnak,ő többek között azt,hogy lett munkája.Egy nap lebukott,kiderült,hogy viszonya van az egyik munkatársával.Akkor szakítottam vele és ő közölte velem,hogy nem gond,már amúgy sem szeret.Borzasztóan megvisel,becsapva érzem magam,úgy érzem teljesen kihasznált mindvégig.Soha senkit nem szerettem még ennyire és félek,hogy már nem is fogok.Szerintetek megbánja valaha?
2014. szept. 26. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Van rá esély de ettől neked jobb nem lesz... Sajnos.
2014. szept. 26. 13:24
 2/3 anonim ***** válasza:

majdnem ugyanez a szitu volt nálunk is, csak mi 6 évig jártunk. nekem a végén azt mondta,hogy eddig sem szeretett csak meg volt mellettem.

örülj neki,hogy kiderült és nem csal tovább.

2014. szept. 26. 13:25
 3/3 csabika1971 ***** válasza:

Igen örülj neki,hogy kiderült és nem csal tovább.

Ez a lehető legbölcsebb tanács.

Aki ilyent tesz az nem érdemel sajnálatot. Tudom könnyű ezt mondani, de hidd el tudom milyen.

Próbálj mással foglalkozni és nem temetkezz az emlékekbe és általuk a bánatba.

2014. szept. 26. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!