Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbánja valaha?
Figyelt kérdés
5 évet voltunk együtt a barátommal.Hihetetlen szerelmesek voltunk,a barátaink mindig mondták,hogy mi örökké együtt leszünk.Nagyon sokat köszönhettünk egymásnak,ő többek között azt,hogy lett munkája.Egy nap lebukott,kiderült,hogy viszonya van az egyik munkatársával.Akkor szakítottam vele és ő közölte velem,hogy nem gond,már amúgy sem szeret.Borzasztóan megvisel,becsapva érzem magam,úgy érzem teljesen kihasznált mindvégig.Soha senkit nem szerettem még ennyire és félek,hogy már nem is fogok.Szerintetek megbánja valaha?2014. szept. 26. 13:20
1/3 anonim válasza:
Van rá esély de ettől neked jobb nem lesz... Sajnos.
2/3 anonim válasza:
majdnem ugyanez a szitu volt nálunk is, csak mi 6 évig jártunk. nekem a végén azt mondta,hogy eddig sem szeretett csak meg volt mellettem.
örülj neki,hogy kiderült és nem csal tovább.
3/3 csabika1971 válasza:
Igen örülj neki,hogy kiderült és nem csal tovább.
Ez a lehető legbölcsebb tanács.
Aki ilyent tesz az nem érdemel sajnálatot. Tudom könnyű ezt mondani, de hidd el tudom milyen.
Próbálj mással foglalkozni és nem temetkezz az emlékekbe és általuk a bánatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!