Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a kényes plázacicák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a kényes plázacicák kellenek a férfiaknak még komoly kapcsolatra is?

Figyelt kérdés
2014. szept. 26. 10:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Őszintén szólva egy plázacica nekem csak "arra" kéne, másra se nagyon. Egy teljesen átlagos, intelligens, elegáns nőtől már sokkal többet akarok holmi egyéjszakásnál.
2014. szept. 26. 11:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Mert ők bem masokat hibaztatnak a sahat sikertelensegukert.
2014. szept. 26. 12:02
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

A hiba a te készülékedben van kérdező, ezt már sok ilyen kérdésben leírtam, de az a rohadt nagy helyzet, hogy mindig kifelejtitek ezekből a kérdésekből, hogy számotokra mi a férfi.

A probléma az, hogy a magadfajtának, a férfi ott kezdődik, hogy úgy néz ki mint a fiatal Brad Pitt nagyon jóképű, izmos, és lehetőleg ő a helyi menőcsávó, a falu bikája, emeléé még gazdag is. Tudod én hányok a plázacicáktól, de azt kellett megfigyelnem, hogy a nőknek állandóan a bunkó szépfiú kell, megjegyzem én sem vagyok ronda csak nem verem a mellem magamra, mint egy agyatlan gorilla. Kismillió magányos fiatal hozzám hasonló férfi van, akit ti nagy ívben leszartok pedig általában intelligensek, műveltek, kedvesek vannak céljaik, csak éppen nem érnek rá a nap 24 órájában a konditeremben szerencsétlenkedni, meg tízezreket csirketápra elkölteni. Nektek viszont az én fajtám nem férfi, hiába leszünk, mérnökök, ügyvédek, orvosok, nem vagy menő, nem vagy férfi. Aztán jöttök ide sírni...

2014. szept. 26. 12:31
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

" nem érnek rá a nap 24 órájában a konditeremben szerencsétlenkedni, meg tízezreket csirketápra elkölteni"

Egyszerűen SZÁNALMAS vagy. Hervasztó! Még ha ezt a mondatot kihagytad volna, akkor is az lennél, de így überbrutál. Ugyanolyan vagy kb., mint a kérdező. Sőt, még talán rosszabb.

Ha létezik Isten, akkor kívánom, hogy óvjon minden egyes nőt a te fajtádtól!

2014. szept. 26. 13:02
 15/17 anonim ***** válasza:
#13, #14 ez így most olyan, mintha magaddal veszekednél
2014. szept. 26. 13:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Mert a férfiakat csak a szex érdekli.
2014. nov. 4. 23:47
 17/17 anonim ***** válasza:

"Mert a férfiakat csak a szex érdekli."

Ez nem igaz. Azokat a férfiakat akik neked kellenek lehet, hogy csak a szex érdekli. Én társat keresek, társat nem pedig dugópajtit.

2014. nov. 5. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!