Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a kényes plázacicák kellenek a férfiaknak még komoly kapcsolatra is?
A hiba a te készülékedben van kérdező, ezt már sok ilyen kérdésben leírtam, de az a rohadt nagy helyzet, hogy mindig kifelejtitek ezekből a kérdésekből, hogy számotokra mi a férfi.
A probléma az, hogy a magadfajtának, a férfi ott kezdődik, hogy úgy néz ki mint a fiatal Brad Pitt nagyon jóképű, izmos, és lehetőleg ő a helyi menőcsávó, a falu bikája, emeléé még gazdag is. Tudod én hányok a plázacicáktól, de azt kellett megfigyelnem, hogy a nőknek állandóan a bunkó szépfiú kell, megjegyzem én sem vagyok ronda csak nem verem a mellem magamra, mint egy agyatlan gorilla. Kismillió magányos fiatal hozzám hasonló férfi van, akit ti nagy ívben leszartok pedig általában intelligensek, műveltek, kedvesek vannak céljaik, csak éppen nem érnek rá a nap 24 órájában a konditeremben szerencsétlenkedni, meg tízezreket csirketápra elkölteni. Nektek viszont az én fajtám nem férfi, hiába leszünk, mérnökök, ügyvédek, orvosok, nem vagy menő, nem vagy férfi. Aztán jöttök ide sírni...
" nem érnek rá a nap 24 órájában a konditeremben szerencsétlenkedni, meg tízezreket csirketápra elkölteni"
Egyszerűen SZÁNALMAS vagy. Hervasztó! Még ha ezt a mondatot kihagytad volna, akkor is az lennél, de így überbrutál. Ugyanolyan vagy kb., mint a kérdező. Sőt, még talán rosszabb.
Ha létezik Isten, akkor kívánom, hogy óvjon minden egyes nőt a te fajtádtól!
"Mert a férfiakat csak a szex érdekli."
Ez nem igaz. Azokat a férfiakat akik neked kellenek lehet, hogy csak a szex érdekli. Én társat keresek, társat nem pedig dugópajtit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!