Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék vele testileg is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék vele testileg is egyesülni, de hogy gyözzem meg hogymeggyógyultam?

Figyelt kérdés
2 éve súlyos májproblémákat diagnosztizáltak nálam Ekkor válltottam iskolát. Nagyon sokat hiányoztam a rosszullézek miatt, ìgy a késöbbi szerelmem felajánlotta hogy leírja a házit. S emiatt sokat beszélgettünk kezdetben a leckéröl majd egymásról. Egymásbaszerettünk. Sokstor bejött hozzám a kórházba elkisért kezelésre. Ha esetleg nem jöttem suliba már jött is az üzi hogy hogy vagyok. Szóval ö az én mindenem és ezért nem engedtem el soha bár sokan momdták hogy inkább moziban kellene együttmennünk ne pedig kórházba. Nem rég voltam dokinál aki azt mondta szinte már jól vagyok. Bár teljesen nem leszek egéuséges soha. S most végre akár testileg is egyek lehetünk. De a szerelmem annyira félt hogy az erölködéstöl rosszul leszek, hogy elutadít. Pedig én nagyon vágyok rá. Mit tegyek hogy gyözzem meg hogy nem fogok belehalni?

2014. szept. 24. 22:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat szeretnék. Lehet hogy vicces a helyzet számotokra. Denekem ez nagyon fontos. És föleg ö.
2014. szept. 24. 22:23
 12/19 anonim ***** válasza:

Milyen jó ilyen történetet olvasni...ilyenkor eszembe jut, hogy mégsem halt ki teljesen az emberség ebből az elrohadt világból. Becsüljétek meg egymást, különleges dolog, ami nektek megadatott.

A kérdésre: esetleg kísérjen el a dokihoz, és konkrétan az orvos mondja el neki, hogy menni fog ez.:D

2014. szept. 24. 22:37
 13/19 anonim ***** válasza:
Az orvosi papíros dologgal nem vicceltem.
2014. szept. 24. 22:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem attól fél, hogy megfertőzheted. A HCV-nél nem lehet tudni...
2014. szept. 24. 23:27
 15/19 A kérdező kommentje:

11 igyekezni fogok hogy boldoggá tegyem. S nem fogom elengedni soha :D

Belegondolva ez az orvosi papíros dolog egész jó ötlet :)

Majd megkérem a dokit h mondja el azt neki is amit nekem.

Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek :)

2014. szept. 25. 16:33
 16/19 A kérdező kommentje:
Szerintem éppen fordítva ô félt attól engem h tôle kapok el vmit. Mivel eléggé gyenge az immunrendszerem. De mivel védekeznénk ìgy nem hiszem h árthatnánk egymásnak :)
2014. szept. 25. 16:35
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma együtt töltöttünk egy romantikus délutánt. S rettentô romantikus voltam ( fôztem neki) így elkezdtük felfedezni egymás testét bár még a teljes egyesülés nem tOrtént meg. De már csak idô kérdése :)
2014. szept. 26. 22:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Gratula.:)
2014. szept. 26. 22:54
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi olyan jóérzés a karjaimban tartani. Most nagyon boldog és életvidám vagyok. Ígx könnyebb elviselni a kontrolokat a gyógyszereket és az egyre ritkábban elöforduló rosszulléteket :)
2014. szept. 27. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!