Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem bízom senkiben, tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem bízom senkiben, tényleg nem lehet normális kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Szüleimen kívül senkiben sem bízom meg egy szikrányit sem és ez változni sem fog. Szokták mondani, hogy a jó kapcsolat alapja a bizalom (meg a jó szex, de ez nem jön ide, csak nehogy esetleg valakinek szemet szúrjon ez). Akkor én már ne számítsak sok jóra?

2014. szept. 24. 21:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hidd el en se bizok meg sokakban. Csak azokban akiket kozelrol ismerek es még soha hatranyom nem szarmazott abbol h a bizalmas infokat tovabb adtak. Tehat 1x maximum 2x el lehet jatszani de tobbszor nem. Szval azokkal nem is beszelek olyanokrol amit nem szeretnek visszahallani.

A másik: ugyanezt gondoltam egy kapcsolat elött és nem is voltam bizalmas, majd idövel (a lány a kezdetektol bizott bennem ami fura is volt) en is biztam benne. Tudod ha már benne vagy a kapcsolatban akkor ezek a 'gátak' pebomlanak ugy h csak azon kapod magad h ezeket minek mondtad el neki... Az megint más ha kesobb elvaltok es tud bizonyos dolgokrol... De ettol nem kell felned, maximum tud par gyerekes/ vicces storyt amin rohog a baratnoivel... ez a legrosszabb.

Mindenesetre ha már benne vagy akkor teljesen máshogy fogod látni a helyzetet. Ezt csak most "kivulrol" latod igy...

2014. szept. 24. 21:35
 12/16 A kérdező kommentje:
Ezeket a válaszokat is köszönöm. Én sem tudom miért írtam ki a kérdést valójában, ezekre a válaszokra számítottam, bár volt pár meglepő gondolat is köztük.
2014. szept. 24. 21:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Amiket lepontozással jutalmaztál... Azoknak van itt a legnagyobb arca, akik a más véleményét se képesek tiszteletben tartani.
2014. szept. 24. 23:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Senkit nem pontoztam se fel, se le. Csak mielőtt idióta módon háborognál.
2014. szept. 25. 06:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Engem akár le is lehet pontozni, semmi jelentősége nincs, mert a véleményem attól függetlenül változatlan, hogy az kinek mennyire tetszik, vagy sem.

Nekem a GyK egy véleményező fórum féle, nem egy versny ami pontokra menne. -,-

2014. szept. 25. 07:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha elmondhatok egy tanulságos mgetörtént esetet ilyen emberrel, írj. Nemed, korod írd bele.
2014. szept. 25. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!