Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem bízom senkiben, tényleg nem lehet normális kapcsolatom?

Hidd el en se bizok meg sokakban. Csak azokban akiket kozelrol ismerek es még soha hatranyom nem szarmazott abbol h a bizalmas infokat tovabb adtak. Tehat 1x maximum 2x el lehet jatszani de tobbszor nem. Szval azokkal nem is beszelek olyanokrol amit nem szeretnek visszahallani.
A másik: ugyanezt gondoltam egy kapcsolat elött és nem is voltam bizalmas, majd idövel (a lány a kezdetektol bizott bennem ami fura is volt) en is biztam benne. Tudod ha már benne vagy a kapcsolatban akkor ezek a 'gátak' pebomlanak ugy h csak azon kapod magad h ezeket minek mondtad el neki... Az megint más ha kesobb elvaltok es tud bizonyos dolgokrol... De ettol nem kell felned, maximum tud par gyerekes/ vicces storyt amin rohog a baratnoivel... ez a legrosszabb.
Mindenesetre ha már benne vagy akkor teljesen máshogy fogod látni a helyzetet. Ezt csak most "kivulrol" latod igy...

Engem akár le is lehet pontozni, semmi jelentősége nincs, mert a véleményem attól függetlenül változatlan, hogy az kinek mennyire tetszik, vagy sem.
Nekem a GyK egy véleményező fórum féle, nem egy versny ami pontokra menne. -,-

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!