Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetek meg egy rendőrnővel?
Ha csak az egyenruha meg a dominancia izgat, akkor kérj meg egy prostit / dominát hogy öltözzön be rendőrnek.
Bár erre végülis bármilyen -nem prűd- csajt megkérhetsz.
Ha meg fontos hogy "igazi" rendőr legyen és nem számít a korkülönbség kezdd a Zrínyin (Közszolgálati Egyetem v mi a neve most), belőlük pár év múlva rendőr lesz de már most is járőröznek. Talán bilincsük is van :D
Miben másabb egy rendőrnő, mint mondjuk egy kozmetikus? Munkaidőn kívül én is "tipikus nő" vagyok, semmivel sem különb egy nem- rendőrnél.
Egy komoly kapcsolat pedig nem ott kezdődik, hogy foglalkozás alapján válogatok..de azét sok sikert.:)
Végighajtasz a városon kétszer oda-vissza teljesen random irányokban, természetesen százzal az autók között szlalomozva, majd belehajtasz egy rendőrörsbe.
A testületen belüli férfi-nő arányt nézve egy ekkora akció után már biztosan összefutsz egy olyan rendőrrel is, aki nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!