Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a dolog?

Figyelt kérdés
Ha pl felveszek msn-re egy lányt ismerkedünk dumálunk stb és találkozunk élőben is ahol tökjól elvagyunk és pl nemtetszem neki mert élőben azért mindenki más mint képeken akkor utána kb ennyivolt beszélni se beszélünk semmi pedig előtte tökjól elvoltunk.Ez miért van?Párszor már tapasztaltam,attól ha valaki nemjön be már lekell sz*rni úgy hogy találkozás előtt msn-en tökjóvolt minden?
2010. jan. 20. 21:20
 1/4 A kérdező kommentje:
fordított esetben én azért ha nem is legjobb barátként de azért jóbanmaradok a lánnyal*
2010. jan. 20. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:
valószínűleg azért, mert ő összeakart veled jönni. csak nem az voltál, akire számított, így már más sem kell tőled..
2010. jan. 20. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:

ezért is ha vkit esélyesnek látok attol mielőbb talit kérek és nem hagyom hogy msn s kapcsolat alakuljon ki. ha valakivel már kialakul egy msn kapcsolat, utána ha élőben találkoztok, akkor azt az embert várja akit msn n megismert, pedig élőben mindenki más

ha msn n ismerkedsz számolj vele hogy internetes kapcsolataid lesznek, nem valósak

2010. jan. 20. 23:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Sokszor ismerkedtem már msn-en......pár nap beszélgetés után tali és ha siker akkor folytattuk tovább msnen is.......
2010. jan. 21. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!