Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a legtöbb fiú aki privátban ír hogy ismerkedni szeretne azt kamuból írja?
Figyelt kérdés
2014. szept. 24. 13:19
11/15 anonim válasza:
Néhányan igen, de akadnak normálisak is. :D
12/15 anonim válasza:
Én nem kaputól szoktam, állítólag jó a pasi is vagyok, talán pont ezért (a sztereotípiák miatt, hogy itt csak 'gyökerek' vannak) néha nem hiszik el, hogy komoly vagyok.
Meg a másik fél sem mindig olyan, akivel az ember jól ki tud jönni, így néha hamar meghalt a próbálkozás. De néhány remek embert megismertem itt :)
27/F
13/15 anonim válasza:
Elnézést, kaputól = kamuból csak prediktiv a szöveg bevitel...
14/15 anonim válasza:
Nem, csak nagyon hamar kiderül, hogy - átvitt értelemben - a kapott alma valahogy mindig kukacos, ezért nincs folytatás 1-2 levélváltáson túl.
15/15 anonim válasza:
Miért gondolja mindenki, hogy csak primitív, hülye, fogyatékos, esetleg ronda emberek látogatják ezt az oldalt. Én legalább 30 de az is lehet sokkal több értelmes, rendes lánnyal beszélgettem már itt, és 3 lánnyal személyesen is találkoztam erről innen.
Szóval lehet találni értelmes embert itt akár csak beszélgetésre, de akár személyes barátokat, vagy párkapcsolatot is lehet itt kialakítani értelmes emberekkel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!