Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a legtöbb fiú aki privátban ír hogy ismerkedni szeretne azt kamuból írja?
Figyelt kérdés
2014. szept. 24. 13:19
2/15 A kérdező kommentje:
De volt olyan akit itt átvertek?
2014. szept. 24. 13:28
6/15 anonim válasza:
primitív kisebbségi a legtöbb, szóval nem érdemes nekik válaszolni
7/15 anonim válasza:
Nem tudom.
Nálam pl. kedvfüggő, mert legtöbbször csak egy ideig válaszolok. Nagyon kevés ember van, akit megkedveltem, viszont nekik írok is rendszeresen.
Szerintem a legtöbb itteni srác nem kamuból akar. Az már más kérdés, hogy a nagyja beteg. :D
19F
8/15 A kérdező kommentje:
Tehát akkor akik itt akarnak ismerkedni pszichiátria esetek?
2014. szept. 24. 13:50
9/15 anonim válasza:
ha mindegyik pszichiátriai eset itt tanyázik akkor kik járkálnak az utcán?
ugyanazok.Itt is meg mindenütt vannak,ilyenek meg olyanok is.
10/15 anonim válasza:
Egyszer volt egy lány, aki másnak adta ki magát, mint aki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!