Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha osszefuttok az utcan az exetekkel beszelgettek vele?
Figyelt kérdés
mi epp ,hogy koszonunk egymasnak ,majd haladunk tovabb ,olyan fura ez..2010. jan. 20. 20:01
1/7 anonim válasza:
Nem, mert utálnak engem :(:(
16/F
2/7 anonim válasza:
Ha nem sietnék sehova és úgy találkoznék vele akkor miért ne? Attól még lehet beszélni a másikkal ha vége is annak a kapcsolatnak rég. Van, hogy írunk egymásnak van, hogy felhívjuk egymást. A sebek egy idő után begyógyulnak. Legalábbis nálam igen. 29/N
3/7 anonim válasza:
hat attol fugg...melyik ex. hogy illetve mennyi ideje valtunk el. es van-e idonk meg kedvunk beszelni. rendszerint en kezdemenyezem a beszelgetest, de sokszor kinos es hamar kimerulunk a hogy vagy temabol ugyhogy nem is tudom.... lehet jobb lenne csak koszonni. viszont par evvel a szakitas utan mar konnyebb, akkor mar valahogy inkabb tavoli ismerosnek minosul. a nyaron egesz jot buliztam az exemmel (egy tarsasagba keveredtunk) es utana csomot beszelgettunk, teljesen barati szinten es jo volt, jo erzes volt hogy nem haragszunk egymasra, nincs rossz velemenyunk egymasrol annak ellenere hogy hogy valtunk el. de ehez ido kell....
4/7 anonim válasza:
mi egy suliba járunk, de épp h köszönünk egymásnak :S
5/7 anonim válasza:
Attol fugg, hogy kik hogyan valnak el...
6/7 anonim válasza:
belerugok kettőt aztán jonapot .
7/7 anonim válasza:
Igen, és általában nem úszom meg 15 perccel sem :D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!