Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre gyakrabban tapasztalom ezt. Elfogadható lenne?
Jézus Mária...
Először is.. Eddig szó nem volt arról, hogy tetszik, és elhívom kávézni.
Én arról beszéltem, hogy elhívom kávézni. Mert mondjuk van közös témánk, vagy jók a poénjai, vagy bármi.
Ezen felül lehet, hogy akár tetszik is.
És???!!!
És megfordul a fejembe, hogy akár másképp is alakulhatna. ÉS???!!!
Akkor most elárulok neked valamit, mert úgy látszik ezt el kell árulni, mert nagyon nem vagy vele tisztában.
Ha mondjuk van 50 nő, akikből 30 dugható, (kor, alkat, igényesség, kinézet, stb miatt) akkor minden férfinak, kivétel nélkül mind a 30-nál megfordul a fejében, hogy akár "másképp is alakulhatna".
Ha ez nem így lenne, akkor az illető a párjával se lenne együtt, mert az azt jelentené, hogy bu..zi.
Szóval ha ezt el akarod kerülni, akkor a kasztrálás mellett a férfi agyának minimum az 50%-át ki kéne műteni.
...És láss csodát, ahogy a körülötted lévő világ bizonyítja, ez nem azt jelenti, hogy a világ összes férfija állandóan csalja a párját minden szembejövővel, akit csak meg tudna hódítani.
Nem értem, miről beszélsz. Gondolom azért, mert "női logikával" gondolkozol.
Mint ahogy te sem érted, hogy én miről beszélek. Ugyanezen oknál fogva.
Pont azt próbálom elpofázni, hogy attól, hogy 50 nőből 30 dugható, azt általában le szokták szarni. Én is, más is. Szerelmesen, vagy anélkül.
Attól, hogy valaki szerelmes, ez ugyanúgy nem változik meg, mint a Pitagorasz tétel. A természet törvényei állandóak.
Csak egy tény, amit el kell könyvelni, és PONT. Nincs tovább. Nem kell huszonhatezer kilométerre továbbgondolni.
Valahogy egyetlen dolog jut eszembe arról, amiket leírtál, a Dolák Salynak volt egy száma, abban volt:
"Remélem, hogy hozzám hű leszel,
és nem beszélgetsz most már senkivel." 1:50-től
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!