Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy ilyen nővel?
Figyelt kérdés
Röviden csak a lényeg: Fiatalon megerőszakolták, kedves nyitott és őszinte. Szexualitás terén nagyon nyitott. (Nagyon!) Pörgős, látszik rajta hogy él. De nem tudom, hogy lelkileg ez mennyire fog visszaütni nála. Mert most jó meg minden, de néha azért érzem rajta, hogy lelkileg torzult.
Tudom, hogy ez nem az ő hibája és nem ítélem el érte, de azért a félsz bennem van... :/
2014. szept. 23. 18:11
11/15 A kérdező kommentje:
Engem nem erőszakoltak meg, de kössz hogy kérded. Amúgy nekem is voltak dolgaim és nem nem azért! És nem aberáltság, meg ilyenek csak nem vagyunk prűdek... Nyitottak vagyunk sok dologra. Éppen az, hogy nem hiszem hogy megtudnék maradni egy átlagos kis tutyi-mutyi csaj mellett. Nekem egy vadóc tűzről pattant nő kell! És ez ami megfogott benne. Nem feküdtem még le vele szóval nem csak szexre kell. De az nem hátrány, hogy egyezik az érdeklődési körünk...
2014. szept. 23. 20:59
12/15 anonim válasza:
Egy esélyt adnék a dolognak.
13/15 anonim válasza:
Ha a tutyimutyimucit rádobod a tűzre, ő is megtáltosodik. Amint ismert: Alamuszi nyuszi nagyot ugrik!
14/15 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, adok egy esélyt magunknak.
Utolsó, ez tetszik és igazad van. Bár ezt nagyon nehéz meglépni. Nagyon nehéz az ilyen dolgokat kimondani, és nagyon könnyen balul sülhet el. Vele nagyon könnyen és jól ment a dolog, meg is lepett!
A kételyeimet, meg inkább vele beszélem meg úgy döntöttem...
2014. szept. 24. 20:38
15/15 anonim válasza:
Mi az hogy egy "ilyen nővel" - mégis milyen? Mitől lenne ő rosszabb mint bármelyik másik nő? Nem lett romlott nem használódott el, és nem leprás. Ha szereted, jöj össze vele, és támogasd lelkileg ha szükségét érzed/érzi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!