Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Röhejes, de azzal van gondom hogy, , túl rendes vagyok, , . A mai nap már a második kapcsolatom nem jött össze, azért mert túl rendes vagyok. Korábban már dobott az előbbi barátnőm azzal a szöveggel, hogy, , Te túl jó vagy nekem! ''. Én meg: miiii?
nincs ennek köze a zenéhez,nem kell bonyolítani, sokuk aljas k*rvának születik és úgyis végzi be.:)
ha nőre vágysz 30-on felül próbálkozz.
Kérdező! Ha rájössz, hogy miként lehet ezt a jelenséget kezelni, mi a megoldás, kérlek, oszd meg velem.
Lány vagyok, és idén már 2x visszautasítottak a "túl jó vagy hozzám, nem érdemellek meg, nem tudnálak annyira megbecsülni amennyire megérdemelnéd" beszéddel. (Utána össze is jöttek valami ribizlivel.)
Azóta nem merek ismerkedni, inkább visszabújtam a páncélomba. Elég kellemetlen.
Ez a "túl rendes vagy" és "túl jó vagy hozzám" és "nem érdemellek meg" az esetek 99%-ában semmitmondó lekoptatós szöveg mindkét nem részéről, nem kell komolyan venni.
Azt hiszem a 13. válaszoló fogta meg a lényeget: az, hogy csinos pofid van és sok barátod, még nem garancia arra, hogy sikeres legyél a lányoknál. Ráadásul a kérdésed nem tartalmaz annyi lényegi információt, hogy bármi értelmes tanáccsal tudjunk szolgálni :\ Annyit megpróbálhatsz, hogy megkérded az adott csajszit, hogy őszintén mondja meg mi volt a gond a kapcsolatotokban, hogy legalább más lánnyal ne kövesd el ugyanazt a hibát. Esetleg megbízható nőnemű baráttal, ha át tudnád beszélni a helyzetet, lehet az is segítene. Vagy, ha jófej anyukád van, akkor vele - elvégre ő is tudja, hogyan gondolkodnak a nők.
Tipp: Nice Guys™ - keress rá neten, olvass utána és NE legyél olyan!
Ez a "túl rendes vagy" általában csak egy sima lekoptatós szöveg, ami annyit jelent, hogy nem akarnak megbántani, ezért inkább ezt mondják, mint az igazat.
Másfelől: a pszichológiában valóban ismert az a jelenség, amikor egyes nők olyan férfiakhoz vonzódnak, akik önzők, udvariatlanok, semmibe veszik őket... olyan nőknél alakul ez ki, akik gyerekkoruktól fogva hozzá vannak szokva az elutasításhoz, a rossz bánásmódhoz, így ez nekik a természetes. Ők úgy érzik, nem érdemelnek meg egy rendes férfit, így aztán egy bunkóhoz ragaszkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!