Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha nem nagyon mozdulok ki itthonról, és depressziós vagyok sosem lesz egy fiúm sem?
Nézd, én 20 évesen is még csak maximum 3 hónapos kapcsolatokkal "büszkélkedhetek" és igen, még szűz vagyok. De emiatt nem szabad elkeseredni! :) Én sem vagyok az a kimozdulós fajta, de az a tapasztalatom, hogy ha változást akarok, akkor cselekednem kell, tennem kell érte, itt kell hagynom ezt a 4 falat. Csak kezdetben nehéz, hogy rászánd magad, de idővel hozzászoksz, hidd el. Válassz valami olyan tevékenységet, amivel emberek között tudsz lenni (pl. önkénteskedés), ki tudja, hátha pont ott találkozol egy sráccal akivel kölcsönös lesz a vonzalom. :)
"Sokat gondolok arra milyen jó volna meghalni úgy se hiányoznék senkinek." Amikor ilyen gondolatokkal kínzod magad, azt javasolnám, ragadj tollat és papírt, és írd le pár jó tulajdonságodat, azt amiben jó vagy (mert egészen biztos, hogy van ilyen), bármit ami pozitív! Olvasgasd, rakd ki olyan helyre, ahol sűrűn láthatod a nap folyamán.
A változás egyedül rajtad múlik, próbáld meg "rákényszeríteni" magad a pozitív gondolkodásra!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!