Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek össze egy fiúval aki már régóta tetszik nekem? Bővebben lent
velem is ugyan az van :S
azért én is köszi!
Én fél évig próbáltam egy fiú közelébe férkőzni. Nem volt barátnője, mikor megismertem, de tetszett neki egy lány már elég régóta. Egyre jobb barátságba kerültem a fiúval, sokat beszélgettünk, de a szerelemről, a másik csajról nem.
Én nem nyomultam, nem kezdeményeztem, nem vagyok az a típus. Csak a barátságot próbáltam tartani és mélyíteni, egyre jobban megismertük egymást belsőleg. Közben a másik lány kikerült a képből, lett barátja.
Egy-két hónap múlva sétáltam a fiúval, szokás szerint hülyéskedtünk, dumáltunk, csak ezúttal csókkal végződött... azóta együtt (másfél év). :)
Szóval, én türelmesen, barátként "kivártam a sorom". Nem nyomultam, csak sokat beszélgettem vele, végig magamat adva, és úgy látszik, egy idő után felkeltettem az érdeklődését. :) Azóta sokszor gondoltam rá, hogy milyen jó, hogy nem kezdeményeztem korábban, mikor még a másik csaj tetszett neki, lehet hogy ezzel vége lett volna a barátságunknak és soha nem alakul ki más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!