Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöjjek össze egy fiúval aki már régóta tetszik nekem? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Aki tetszik nekem,annak más lány tetszik,de a lánynak ő nem jö be.Nem igazán tudok a közelébe férkőszni...mit csináljak,hogy jobban megismerhessem?nem akarom,hogy nyomulósnak találjon!
2010. jan. 20. 16:56
 1/9 anonim ***** válasza:
De igen! Légy nyomulós különben sajnos kevesebb esélyed lesz ha tényleg más lány tetszik neki. Ne félj nyomulj nyugodtan, ha meg nemkell neki lépj tovább, te megpróbáltad.
2010. jan. 20. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Na nálam is pont ez a szitu. szerintem nem jó a nyomulás mert személy szerint nekem rosszul esne ha visszautasítana, de ha meg nem próbálom meg akkor lehet hogy lemaradok róla. mert lehet hogyha megpróbálom akkor összejön de nem merem énsem :S
2010. jan. 20. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:
(Előbb szóló vagyok) Merj kockáztatni. De néha meglehet saccolni az esélyeket, és nagyon esélytelen esetekben tényleg nemjó kockáztatni:S Hát ilyen az élet:)) Sok szerencsét kívánok nektek.
2010. jan. 21. 17:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Megpróbálom:)
2010. jan. 22. 15:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Amúgy az a fiú aki tetszik,az minden nap amikor meglát rám néz( én is vissza nézek rá),úgy érzem hogy tetszem neki.megszólítsam?hogyan tudnék vele jobban összeismerkedni?
2010. jan. 22. 15:24
 6/9 anonim válasza:

velem is ugyan az van :S

azért én is köszi!

2010. szept. 29. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Velem is ez van. Néha szemezgetünk, de nem tudom, hogy nyomuljak....
2011. máj. 6. 17:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én fél évig próbáltam egy fiú közelébe férkőzni. Nem volt barátnője, mikor megismertem, de tetszett neki egy lány már elég régóta. Egyre jobb barátságba kerültem a fiúval, sokat beszélgettünk, de a szerelemről, a másik csajról nem.

Én nem nyomultam, nem kezdeményeztem, nem vagyok az a típus. Csak a barátságot próbáltam tartani és mélyíteni, egyre jobban megismertük egymást belsőleg. Közben a másik lány kikerült a képből, lett barátja.

Egy-két hónap múlva sétáltam a fiúval, szokás szerint hülyéskedtünk, dumáltunk, csak ezúttal csókkal végződött... azóta együtt (másfél év). :)

Szóval, én türelmesen, barátként "kivártam a sorom". Nem nyomultam, csak sokat beszélgettem vele, végig magamat adva, és úgy látszik, egy idő után felkeltettem az érdeklődését. :) Azóta sokszor gondoltam rá, hogy milyen jó, hogy nem kezdeményeztem korábban, mikor még a másik csaj tetszett neki, lehet hogy ezzel vége lett volna a barátságunknak és soha nem alakul ki más...

2011. máj. 6. 18:05
 9/9 anonim ***** válasza:
hmm
2011. máj. 6. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!