Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelemben mindig az anyagiak számítanak?
Figyelt kérdés
Tudom totál idiotizmusra utal, de láttam hol nyaral a lány és ezek alapján inkább kiejtem. Trogir mennyire drága azaz mennyire van szüksége egy lánynak gazdag férfira ha ilyen helyeken nyaral? Mit tehetnék azonkívül, hogy feladom?2014. szept. 21. 23:22
11/13 anonim válasza:
Rövid válasz: nem.
Persze ha anyagias pitsákra vágysz, akkor már igen.
12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon nem azokra vágyom. Rövid válasz.
2014. szept. 22. 00:26
13/13 anonim válasza:
Hazudik aki azt mondja nem fontosak az anyagiak. A pénznek a szerelemhez semmi köze, viszont a megéléshez / együttéléshez már annál inkább!
Bármilyen szörnyen is hangzik ha az ember mindig a pénzen idegeskedik akkor sosem lesz felhőtlenül boldog.
Trogir egyáltalán nem tartozik a drága helyek közé, és nem is értem miért ez alapján " ítéled' meg a csajt?
Ismered egyáltalán? Én idén a Kanári szigeteken nyaraltam és az se volt egy oltári puccos hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!