Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi korkülönbség még megfelelő?
nem a kor határozza meg az érzelmeket, de szerintem az már nem egészségés, ha a fiú 2X idősebb, mint a lány....vagy netalántán fordítva:S
szerintem nem túl idős hozzád, főleg ha szeretitek egymást, akkor meg szerintem ez nem is kérdés:)
Szerintem se sok.
Nálam sajnos fordítva van a helyzet én szintén 17 éves lány vagyok és anyám mindenféleképpen összeakar hozni egy 21 éves jóképű pasival. :S a dolog még csak rendben lenne de nem tetszik hogy beleszól a dolgaimba.Nemis nagyon ismerem csak néha szoktunk beszélgetni meg egyszer hazahozott autóval.Anyámat próbálom távol tartani tőle mert félek hogy a végén valami hülyeséget mond :S
szerintem az a lényeg hogy szeretitek egymást a kor nem határozza meg hogykit és miért lehet szeretni.
ha fúrcsának találják ezt a korkülönbséget csak azért van mert nagyon fiatalok vagytok és a testeteken meglátszik. 10 év múlva ugyanez a korkülönbség nem látható majd annyira mint most. szval nincs miért aggódni. nem szabad fiygelni arra amit mások mondanak.
ti ketten egymásnak vagytok és ez a lényeg. sok sikert a továbbikban :)
18 évesen 25 éves volt a barátom, anyukám imádta, nagyon rendes srác volt.
sztem anyukádnak nem a fiú korával van a baja, hanem azzal, hogy a kicsi lánya, már nem olyan kicsi többé. ha érted mire gondolok...
ha ennyire ágál ellene, próbáld meg bemutatni, és győzd meg, h nem gázos a srác, és illetek egymáshoz.
amúgy mióta vaygtok együtt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!