Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik helyzet a jobb? Barátnő? Szerető?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő és a vélemények megoszlanak. Szakítottunk a volt barátommal a sok vita miatt meg egyebek..nem is ez a lényeg. Összejött gyors egy csajjal akit nem is szeret.Úgy beszél vele mint a kutyájával, és mi még mindig talizunk..nemrég is együtt voltunk és mondta h szeret, és ott is aludtam nála. Olvastam az sms-eit és durva üzik voltak benne, azt szűrtem le belőle h nem szereti tényleg a csajt. Azt is írta neki hogy soha nem léphet a helyembe. Mi már nem tudnánk járni, sok volt a vita meg az emlékek. A csaj nagyon tart tőlem de azt hiszem nem tudja hogy a mai napig összejárunk.Szerintetek melyik a jobb helyzet? A csajé...mert ő a bnője mégis, de nem tud rólam, vagy az enyém aki tud a csajról,és normálisabb is velem ezerszer, de viszont nem járunk.2010. jan. 20. 15:38
1/13 A kérdező kommentje:
melyiknek megalázóbb? a Bnőnek akit megcsalnak, vagy a szeretőnek aki nem bnő..?
2010. jan. 20. 15:41
2/13 anonim válasza:
a te helyzeteted mert téged szeret ...veled jár össze ...
a csajt nem szereti és ugy beszél vele mint a kutyájával...ráadásul meg is csalja veled
3/13 anonim válasza:
Emberi felfogás kérdése.
Ha igazi barátaid vannak. Felteszik a kérdést?!Miért fordult a párod szeretőért...Ha kiderül,hogy szerető vagy. Az is megalázó:D
Tehát, légy Te az egyetlen, egy barátnő és szerető is egyben:D
4/13 anonim válasza:
Te jo eg...hat talan te vagy jobb helyzetben mert jol banik veled s minden de megsem a legjobb h van baratnoje s kozben veled is kavar...ez ugy jon ki mintha kihasznalna vigyazz nagyon
5/13 anonim válasza:
Addig te vagy jobb helyzetben amíg a barátnője nem tudja hogy szerető vagy,de amikor megtudja rendesen szét fogja rúgni a p,csádat és az elég megalázó lesz neked!A helyedben vigyáznék,hogy sose tudja meg!
6/13 anonim válasza:
Addig te alázod őt!(az előző vagyok)
7/13 anonim válasza:
az van jobb helyzetben, akivel nem szakít, ha döntésre van kényszerítve, állj elé a bnőjével együtt! bátorság
8/13 anonim válasza:
A csajjal így bánik,és még mindig együtt vannak?Ha a barátom olyanokat mondana nekem,hogy soha nem léphetnék az exe helyébe én kivágnám őt a fenébe!Ha így bánik vele az azért mutat vmit a jelleméről!A lány hülye,hogy egy ilyen tajparaszt pasival van,és mint a volt barátod,mind pedig a te részedről szemét dolog ezt tenni azzal a lánnyal!Ha annyira nem akar azzal a csajjal lenni,miért nem tud szakítani vele?Sokkal korrektebb lenne...A lényeg,hogy az alapján ítélkezve amit leírtál,én biztos,hogy nem akarnék semmit ettől a sráctól!Leírtad,hogy már úgysem működne...akkor meg minek kell ezt csinálni?
9/13 anonim válasza:
ha a mostani bnőjét csalja, miből gondolod, h téged nem csalt meg?
én utálom az összes olyan lányt/nőt aki kapcsolatban lévő férfival kavar (bármilyen előzmény, körülmény ellenére).
szerintem a barátnője van jobb helyzetben, bár ha megtudja nagy valószínűséggel szakítana.
10/13 anonim válasza:
Én voltam már szerető sé megcsalt barátnő is, egyértelműen annak a jó,aki jól érzi magát a kapcsolatban.A te esetedben,te neked jobb,de tény, hogy ennek így nincs értelme, mert akkor miért nem szakít azzal a lánnyal, ha nem szereti és csak megalázza.Ha már nem jártok,de sexre összejöttök,akkor lehetnél csak te neki,mert ez így elég gáz és lealacsonyító.Illetve a pasiról is megvan a véleményem és gondolom aki tud erről,annak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!