Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel tegnap szakítottunk. Tegnap még igen határozottan azt gondoltam, hogy mind kettőnknek jobb lesz így, de ma már más a helyzet. Mit tegyek?
Hmmm.16 évesen mit vársz? Azthitted hogy majd örökre együtt lesztek?
Majd elmúlik, azt jön más.
Nekem is volt már ismerősőm majd 2évig voltak együtt azt egyik napról a másikra szétmentek.
Sőt nekem is volt már 8 hómapig voltunk együtt azt egyiknap kész.
Majd lesz más!
17f
Valószínűleg, ha 14hónapot voltatok együtt, ő is így van ezzel..
Nem hinném, hogy ilyen hamar túl adta magát rajtad.
Neki is kell egy kis felejtés.
De ha ennyire hiányzik, akkor hívd fel, hogy találkozzatok..
:)
első válaszoló, attól még, hogy 16éves nem kell leszólni.
Vannak, akik 16évesen jöttek össze, és még a mai napig is együtt vannak.
Ha túl teszi magát rajtad, akkor nem is szeretett igazán.
Várj, akkor 2hetet.
Ha várni fog rád, akkor tényleg nagyon szeret. De ki tudja.. lehet ő fog téged megkeresni. :)
Megkérdezhetem, min vitatkoztatok?
Ha helyes volt a szakítás, akkor az ember megkönnyebbülést szokott érezni. "Huhhh de jó, szabad vagyok" - valami ilyesmi érzés dominál, még ha szomorúság IS van.
Nálad úg ylátom, nem ez van. De jón lenne tudni, hogy a láyn miként látja. Ha nem tudtok normálisan együttc lenni, akkor előbb-utóbb úgyis szakítás lesz a vége. Inenn csak úgy lehet tovább lépni, ha mindketten tesztek a változásért, hogy ne legyen 2 hét múlva megint veszekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!