Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel tegnap szakítottunk. Tegnap még igen határozottan azt gondoltam, hogy mind kettőnknek jobb lesz így, de ma már más a helyzet. Mit tegyek?
A barátnőm dobott augusztus elején. Akkor elkeseredtem, aztán viszonylag jól éreztem magamat. Pár hét után most úgy vagyok vele, hogy szétvet az ideg. Haragszom sok mindenért, a 7 hónapban túl sok mindent adtam fel, hogy most kisemmizve kidobjanak.
Őneki is meg kell emésztenie a dolgot, ne aggódj. Majd túlleszel rajta. Fiatal vagy, előtted az élet, a hormonjaid tombolnak, ne akard rögtön az elsőnek odaadni magadat, akibe beleszeretsz. Fáj... nekem is fáj, pokolian feszít belülről. De mást nem tehetsz, minthogy próbálsz előre nézni. Amit megszereztél tapasztalatot, azt hasznosíthatod annál, aki lehet a jövő héten talál rád, talán 20 év múlva. De semmi sem lesz hiábavaló. Ez is csak egy jel volt, hogy itt meg kell állni, és továbbmenni a másik irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!