Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a páromat de nem olyan jo a sex, és szerelmes vagyok egy másikba. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
a parommal néhány éve már eggyuttvagyunk, nagyon unalmasan élunk, Ö nagyon jol néz ki és szeret is engem, de a sex vhogy nem jo. probaltam érdekesebbé és jobbá tenni de vhogy ugy érzem csak én teszek ezért.
nincs romantika, szerelem se nagyon. Nem akarnám elagyni mert Öt ez nagyon tönkretenne, viszont az se jo hogy minden alkalommal a masik van a fejemben. tehát igy sem tisztességes.
Nektek mi a véleményetek?
2014. szept. 21. 16:26
11/12 anonim válasza:
És éljen hazugságban? Legyen a hazugság kialakult életforma, és kenjük az egészet a gyerekre meg a gazdasági helyzetre? Ez nem egy gerinces megoldás. A tetteinkért, érzelmeinkét, s végül azért akik vagyunk, nekünk kell felelősséget vállalnunk. Hosszú távon ez a boldogsághoz vezető egyetlen út. Nem az egyik vagy a másik csaj. Hiszem egy-két év múlva majd a másikra is ráun. De magaddal kell leélned az életedet, és a boldogság egyetlen receptje, hogy amit érzel, amit mondasz és amit cselekszel, összhangban legyenek egymással.
12/12 anonim válasza:
Ne a hallgass a sok ribizlire aki arra biztat, hogy csald meg a pasidat. Inkább hagyd el. Nagyon rossz érzés az egy pasinak ha szakítanak vele viszont az még rosszabb ha megcsalják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!