Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy hónapja ismerem viszont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónapja ismerem viszont úgy érzem, szerelmes vagyok belé. Nem gáz, ha ilyen hamar elmondom neki? Nem riasztom el?

Figyelt kérdés

2014. szept. 20. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ted?
2014. szept. 20. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
De.
2014. szept. 20. 21:41
 3/5 pocakkk ***** válasza:
attól függ a lány mit érez :D én tegnap jöttem össze egy sráccal, 1 hónapja találkozgattunk, és lényegében szerelmet is vallott, és azt mondta szeret, de egyáltalán nem jött ki rosszul, mert én is hasonlóan érzek^_^
2014. szept. 21. 09:11
 4/5 anonim válasza:
Sztem inkább még ne mondd el neki. figyeld inkább a jeleket, hogy ő hogy érez irántad. mert ha csak barátként tekint rád, akkor a barátságot elronthatod azzal, hogy bevallod érzéseidet. de viszont jeleket te is küldhetsz. sok sikert :D
2014. szept. 21. 20:43
 5/5 anonim válasza:
Egy hét ismeretség után jöttem össze a barátommal. Most vagyunk 1 hónaposak. Nagyon szeretjük egymást. És gondolj bele, ha nem lépett volna egyikőnk sem, akkor lehet, hogy most más valaki lenne mellette és nem én. Szóval én azt tanácsolom, hogy minél előbb, nehogy késő legyen és utána bánd.
2014. szept. 21. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!