Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezzek magamnak pasit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Wiiv kérdése:

Hogyan szerezzek magamnak pasit?

Figyelt kérdés
mi vezeti a fiúkat ismerkedésre? hogyan érjem el azt, hogy megtegyék az első lépést? És nem ilyen 1-2 napos kapcsolatra (ha ezt lehet úgy nevezni) gondolok, hanem hosszabb távra

2014. szept. 21. 14:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem az, amit az első ír, az hülyeség.

Nem úgy működik, hogy ha valaki csaj, akkor biztos kell valakinek, ha pedig pasi, akkor csak nagynehezen.

Egy pasi általában azt nézi, hogy milyen a mozgáskultúra, mennyire akar dögös lenni, és ebből mennyi az ösztönös.

Persze ezt nem szándékosan figyeli, hanem csak félig-meddig tudatosan.

A közvetlenségi szintet, hogy a neki megfelelő legyen, a stílust, az öltözködést. Így első benyomásképp.

Aztán hogy milyen az egyénisége, mennyire passzol ahhoz, amit elképzelt maga mellé. Hogy magának akar-é tetszene, vagy a pasiknak, és hasonló dolgok, amiket nem annyira néznek a nők. A nők általában azt hiszik, hogy a férfinak a mell-segg kell hogy jól látható és formás legyen.

De ez a komolyat keresők közt nincs így.

2014. szept. 21. 14:47
 12/12 A kérdező kommentje:
Ideálom az ilyen luke hemmings típus :) de tuti nem lesz olyanom :) amúgy valahogy úgy vagyok hogy a külső az csak másodlagos :) és köszi az ieddigo válaszokat tényleg nagyon hasznosak, és szerintem majdnem az összeset megprobálom alkalmazni :)
2014. szept. 21. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!