Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet vallott majd három nap múlva közölte, hogy többet nem akar látni. Miért?
lehet, h túl sok romantikus filmet néztem, de nekem erről az ugrott be, hogyott akkor szoktak ilyesmit tenni a szereplők, ha megtudják: halálos betegségben szenvednek...
szerintem mindenképpen hívd fel, kommunikálj vele, mert adós neked a magyarázattal. mondd meg neki, h te szereted, és kijár neked a magyarázat...
ha sikerül kiderítened, írd ki ide, vagy írd meg privátba az okot, mert nagyon érdekel
Szia, én tudok egy teljesen hasonló történetet, de ott én voltam a fiú. Nálam ez a fordulás azért történt, mert véletlenül megtudtam a lányról valamit. Konkrétan azt, hogy egy másik helyen "a másik titkos életében" szintén tartogat még valakit. Aztán fél évvel később kiderült hogy félreértettem a dolgot. Ő meg egyszerűen nem értette, egyik napról a másikra mért hagytam ott. Mégis csak érzett volna irántam valamit, akkor kapott észbe.
(Vagy bár kiderült volna, mert továbbra is titkol valamit, mint mindig, és sehogy sem lehet kiszedni belőle a teljes igazságot. Máig szerelmes vagyok belé, de megpróbálom elfojtani, mert ez így nem működik, hogy már azt sem tudom, ki is ő valójában. Nem szeretném többet megégetni magam, és nem fogom hagyni, hogy az érzéseimmel játszadozzon. Évek óta udvarlok neki, jól tudja, mit érzek iránta. Egyébként pedig pont hogy jóindulatú, őszinte, becsületes, szerény, kedves személyisége van, ami nagy ritkaság, de amíg nem tudom, kit v mit v mért takargat előlem, addig részemről nincs tovább ez a dolog.)
Szóval az egyik, hogy a fiú valamit félreérthetett veled kapcsolatban. A másik, hogy neki lett valami belső problémája önmagával, vagy családi ügy, betegség, mit tudom én... Amit nem bír elmondani neked. De ha igazán szerelmes volt beléd (ezt Te érzed), akkor az nem múlt el egyik napról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!