Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két hónap alatt kellene már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hónap alatt kellene már éreznem valamit? Fogok egyáltalán?

Figyelt kérdés
Két hónapja van egy barátom 1 évvel fiatalabb nálam. ő 21/F én 22/L. Nekem kb egy éve lett vége exemmel. Nehezen bizok meg bárkiben is, és félek a csalódástól. De már a két hónap alatt kellene éreznem valamit, és még mindig semmi. Még nem feküdtünk le. Szeretni szeretem, és féltékenység is van egy picit, (bár nincs rá okom). De pár napja gondolkozok ezen hogy nem tudom mit érzek. Barátnőm szerint ha meg lesz köztünk az együttlét, akkor fog változni az érzés. Amugy jól elvagyunk, szeretek vele lenni, és hiányzik is, de van mikor igy "bekattanok" és nem tudom mi van :S Mit tegyek?
2010. jan. 20. 11:24
 1/9 anonim ***** válasza:
ismerem az esetet ,habár fiú vagyok,egy kedves lány ezt velem játszotta el és egy hónap után dobott,mert nem tudott várni,ő is azt mondta hogy kedvel meg minden,de csak egy nagy lózung volt az egész,ja és neki sem volt előtte egy évig senkije..:
2010. jan. 20. 11:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én nem akarom dobni. Csak nem tudom hogy fog ez még változni vagy nem :S Elég ritkán találkozunk heti két alkalom :S De viszont ő szeret, érzem, és mondta is már.
2010. jan. 20. 11:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Az idő majd megoldja ennyi. Mindenkivel van így, hogy nem találja a helyét. Lehet nem ő lesz az, akibe szerelmes leszel, mert még most csak kötődsz hozzá, úgy mint, aki fontos neked. Lehet a szex fog összehozni titeket, ki tudja? Bár nőknél nem ez az elsődleges. Várj és érezd magad jól vele, ennyi...
2010. jan. 20. 11:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Igy fogok tenni. Mindenképp várni fogok :) Köszi neked is :)
2010. jan. 20. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:

én is szerettem őt(vagy még szeretem?!)szóval az a heti 2 alkalom nem is olyan sok hogy megunnátok egymást,nehéz,esetleg próbáljátok ki hogy egy hétig nem találkoztok,de ezt előre beszéljétek meg,tudod hogy van a mondás:

A távolság a kis tüzet kioltja ,a nagyokat fellobbantja!:)

egy próbát megér.

2010. jan. 20. 11:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ezek alapján mindent elsöprő szerelmet ne várj! Olyan biztosan nem lesz. Viszont az a nagy kérdés, hogy mi neked a szerelem. Szereted, szeretsz vele lenni, féltékeny vagy, hiányzik... Javíts ki, ha tévedek, de szerintem MÁR érzel valamit iránta... :P
2010. jan. 20. 11:34
 7/9 A kérdező kommentje:
:) Lehet hogy érzek csak más lenne mint exemnél?? Ha nem találkozunk egy hétig, azt nehéz lenne kibirni. Csak néha igy bevillan egy olyan, hogy most jobb lenne ha nem lenne de ez ilyen mp-kre és el is múlik, utána meg alig várom hogy beszéljünk, talizzunk stb. Vagy arra is gondoltam hogy nem merem magamhoz túl közel engedni érzelmileg?! De lehet hogy már késő?!
2010. jan. 20. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát te hülye vagy. Te bele vagy zúgva rendesen. Még egy picit billegsz, de már elvesztél. Nem, nem olyan lesz a dolog, mint az exednél, de ez is szerelem. Nem mindig elsöprő, meg van "áramütés", meg hasonló maszlag, amit a női magazinokban nyomnak. Amúgy kiváncsi leszek rád 5-6 hónap múlva. Ha olyan vagy, mint az egyik exem (ő is hezitált, kb. így, mint te), akkor élni sem fox tudni már nélküle. Persze az se lesz szerelem... áááá... :)
2010. jan. 20. 11:49
 9/9 A kérdező kommentje:
:) Köszi :) Majd 5-6 hónap múlva megirom :)
2010. jan. 20. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!